Komentáře

Zpět na článek

Milovníci tragikomedií, těšte se. Komunisté jsou před branami

7 komentářů

aznom
Problém je v tom,že mnoho komunistů(rozuměj zločinců) tuto bránu nikdy směrem ven neprošlo.
Také jeden z důvodů,že jsme tam kde jsme.
sendyman
Jinými slovy totéž, co jsem napsal já, akorát ne tak rozvláčně. Jenže, to není ten hlavní problém. Kdyby to bylo tak, tak je to problém jenom v naší milované zemičce, případně v ostatních postkomunictických satelitech. Ale rozhlídněte se po Evropě, co si komunistickou minulostí neprošla. Pak se jeden nemůže divit, že někomu rupne v kouli a udělá to, co Breivik. Udělal jenom to, na co hodně lidí jenom myslí. Když pomyslím, že v Oslo je asi 20% přistěhovalců, z valné většiny islámců a z další valné většiny nemakačenků, tak se mu nemůžu divit. Nemám rád tuhle násilnou cestu, ale, tuhle jeho formu bych řadil daleko výš, než akce bří Mašínů. Myslím, že měla daleko větší smysl pro uvědomění si, kde vlastně jsme a kam kráčíme, i když těch dětí je mi líto...
strassidlo
Dětí by mi bylo líto, ale u mladejch komunistů se mi to jaksi ne a ne podařit.
sendyman
Na čt24 informují o havárii Blackhawku v Avghánistánu. A celou dobu při tom běží "ilustrační záběry".
A na nich je..... Chinook! No to bysem se...
sendyman
Furt na to koukám, a něco se mi na tom nelíbí. Že vono se píše "Afghánistán"?
strassidlo
No a já čumím jak si tady dneska hezky povídáte sám se s ebou.
sendyman
a to hned dvakrát.
Za prvé: Myslím, že reakce na Vaše sloupky jsou veskrze kladné, protože jsou jedno z mála, co tu zbylo, a zároveň to dává nějaký smysl.
Za druhé: Berete si na paškál komunisty, tedy ty s velkým "K", tedy organizované. Ti jsou, zaplať Přírodo, opravdu na vyhynutí. Jenže pozapomínáte na ty, co jsou v jiném kabátě, rozlezlí v celém politickém spektru. A ti jsou daleko nebezpečnější, protože se tváří jako "pravičáci".
Když jsme (ano, i já) cinkali klíči na Václaváku, brzdil jsem nadšení okolostojících, že se za 10-15 let budeme mít stejně, jako třeba Rakušané s tím, že devastace komunistů je v nás samotných příliš zažraná, a navíc, komunisti mají taky děti.
Šanci jsme měli, být tu osobnosti typu Margaret Thatcher, nebo Ronalda Reagana. A ty tu, bohužel, nebyly, takže jsme tam, kde jsme.
A víte, z čeho mě jímá hrůza? Že ve VB tu šanci v podobě Iron Lady dostali. A podívejte se, kde jsou.... (no, pořád jsou na tom líp než my, ale všeho dočasu, jsou na tom třeba hůř s vlivem islámu, ale i to se může změnit. Ostatně, oni mají "svůj" islám, my máme "svoje" cikány...).
Lidi jsou skutečně nepoučitelní. Kdy konečně pochopí, že nádor se musí řezat?