Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
pooch.ledog
prekvapil! To jste teda rypnul do vosiho hnizda. Hlavne tim, ze by se melo vic valorizovat duchodcum. Za to vas tu nekteri utlucou Ale pisu vam body za odvahu i za to, jak prehledne a vystizne jste to napsal.
Ale co se tyka tech odboru, tak ty mozna v necem pravdu maji ale proc ji maji. Protoze se jen strefili do toho co mozna pravdou je. Ze by to ale delali v zajmu lidi, to teda neverim. Ti se, podobne jako komanci, ci potazmo cela levice, vzdy chytnou toho na co lidi slysi a ted je to zdrazovani, vseobecna nejistota a bordel v politice. Cemuz se tedy nedivim, ze toho lidi zacinaji mit dost a na tom se ty odbory pekne vezou.
Odbory by mely byt absolutne nepoliticke. Obavam se vsak, ze tomu tak neni. Kam jejich srdce speje vic, je snad jasne. A tam zase nespeje srdce moje. I kdyz mi tahle tak zvana pravice u nas taky moc nevoni. (Ale to uz ani ta anglicka, potom, co predvedl Cameron s Osbornem). Halt nenazranost svetem vladne, etika se vytratila a je jedno, ze kteryho politickyho smeru politik prichazi.
Ale co se tyka tech odboru, tak ty mozna v necem pravdu maji ale proc ji maji. Protoze se jen strefili do toho co mozna pravdou je. Ze by to ale delali v zajmu lidi, to teda neverim. Ti se, podobne jako komanci, ci potazmo cela levice, vzdy chytnou toho na co lidi slysi a ted je to zdrazovani, vseobecna nejistota a bordel v politice. Cemuz se tedy nedivim, ze toho lidi zacinaji mit dost a na tom se ty odbory pekne vezou.
Odbory by mely byt absolutne nepoliticke. Obavam se vsak, ze tomu tak neni. Kam jejich srdce speje vic, je snad jasne. A tam zase nespeje srdce moje. I kdyz mi tahle tak zvana pravice u nas taky moc nevoni. (Ale to uz ani ta anglicka, potom, co predvedl Cameron s Osbornem). Halt nenazranost svetem vladne, etika se vytratila a je jedno, ze kteryho politickyho smeru politik prichazi.
Prof.Zeleného rozhodně nikdo z levicových sympatií podezřívat nemůže a ani on netleská vládním "reformám". V podstatě jim netleská téměř žádný ekonom, vyjma snad Ševčíka.
Naše platy 22 let po převratu jsou více než ubohé - stále se mluví o průměrném platu, ale kdo ho kdy viděl?! Většina lidí pracuje za 12-15 tis.hrubého. Nechápu, jak s tím vyjdou do konce měsíce.
Mí známí, kteří pracovali dvacet let na soudu,jako vyšší soudní úředníci, odešli, protože jim byl "za odměnu" snížen plat o více než tisíc korun. Stát postihne raději lidi, kteří i před snížením platu měli plat podprůměrný, nežli by ubral bohatým-tedy soudcům. Ti by to sice vůbec nepocítili, za to se umí bránit. Nedivme se pak, jak to na soudech vypadá, pracují-li tam nekvalifikovaní lidé, ti schopní odejdou, mají-li jen trochu hrdosti.
A tímto způsobem to tady funguje dvacet let. Kalousek se vyřádí na bezbranných důchodcích a soc.slabých - majitelé heren můžou být v klidu.
Je mi z toho, kam jsme se to dostali, blivno. Líp už bylo.