Komentáře

Zpět na článek

ODS má problém s masovým úbytkem členů. Není divu

8 komentářů

sendyman
Tak asi nepůjdeme volit. Nebo půjdeme, a budeme volit komouše. Stejně to maj skoro jistý a ještě si nenakradli, chudinkové, rezervy tu jsou.
aznom
A moji drazí.co tedy dál? Jak píší ti přející-ODS-"chronický úbytek členstva.",V posledních průzkumech hned tří agentur se propadla až na třetí místo v pořadí, za KSČM.-obkladači, jimž se práce začala sesouvat ze zdí ještě dřív, než ji dokončili-Jak se zdá je všechno v prde.li,a proto to pustíme těm šmejdům z ČSSD A ZLOČINCŮM Z KČM.a budem se těšit na srač.ky,které nám ta nastu­pují­cí(bo­hužel)
eskadra naprostých ***ů přichystá.Na závěr vyjadřuji pevné přesvědčení,že poslední dvě latentní komunistky,které zde na "Reflexu" berzostyšně ventilují své bláboly a bohužel i s podporou některých tzv."d­isku­tují­cích",­začí­nají na tomto dříve pravicovém serveru vítězit.Jen možná rada pro tyto dvě rajdy- a co takhle místo žvanění se naučit vařit,co říkáte ,nebylo by to možné?
sendyman
Vy jste přímo excelentní ukázka debila. Neznáte ani jednu, ale soudíte. To já aspoň jednu znám osobně, o druhý mám to skoro nejlepčejší mínění.
Až budou všichni komouši jako tyhle dvě, tak se budu těšit na důchod. Nikdo mi nic neveme a budu mít to, o co jsem se sám zasloužil.
Sbohem a ámen, ***e.
sendyman
RX onlajn je definitivně v hajzlu, tištěnej to čeká cobydup, jestli to takhle půjde dál...
aznom
No,nerad reaguji,ale protože vidím,že jsi naprosto dezorientován a navíc bezradně přihlouplý,tak se pokusím v rámci tvých možností o krátké ponaučení.
Dnes poklade, je doba,kdy nelze být napůl levičák a napůl pravičák.je nutné se rozhodnout a i s riskem(ba přímo jistotou),že se mezi tzv.pravičáky dostanou lumpové,se přiklonit k pravicovému směřování,se vším tím šmejdstvem,které to přináší.Delší výklad není nutný,jen na závěr "Ty dvě",které tak obhajuješ,jsou přesně příklad "princezny Koloběžky".Což nelze.Takže klídek kabrňáku a jen na závěr_musel by jsi hodně chleba sníst,aby jsi se dostal na mojí intelektuální úroveň.No,nejsem skromnej?
sendyman
O tobě svědčí to soudružský tykání, víc nemám co říct... Skromnej jseš, ale idiot. Až budeš mít moje IQ, tak zajdem na jedno, co říkáš trubko?
pooch.ledog
Mne jsou ty jeho sprostoty sumafuk, protoze z nich jasne vidim co je zac. Chudak ktery jaktezivo nevytahl paty z domu a nema absolutne paru o cem je zivot a svet. Nezna nic jinyho nez ten nas malo povedeny pokus o kapitalismus. Vsem, kdo s nim nesouhlasi nadava do komunistu pritom se tu jediny chova presne jako oni. Kadruje a za tridni nepratele oznacuje vsechny kteri mu nesedi, nebo je shazuje tim ze jim podstrkuje veci o kterych nemuze nic vedet. Treba to o tom vareni Tomu jsem se od plic zasmala. Vsak asi vis proc....Mohla bych mu sestavit na zakladne tech jeho vesplejchtu moc pekny profil, ale co bych se s tim unavovala. Navic, neminim spadnout na jeho ubohou uroven tim, ze mu jeho sprostoty vratim podobnou formou. Uz jen tim jak se vyjadruje ukazuje jaky je ubozak.
V hlave to ma pomotany a nechape zakladni veci. Jako treba to, ze ja, coby obcan platici dane - poctive a do posledniho penny - mam pravo se ptat co s tim stat dela a hlidat si, aby je nezneuzival na veci, ktere neslouzi nam, lidem kteri se skutecne snazi a makaji a to bohuzel vetsina politiku dela. Neminim svymi penezi podporovat lemply, zbytecne urady, predrazene dalnice, nefunkcni projekty jako jsou ty ted zrusene e-zdravotni knizky apod.a pak ani nemit duchod ackoli si na nej roky platim. Tady ten strejda ale chape veci vpravde komunisticky - neptej se a drz hubu a krok, v zajmu vetsiho celku. A to o sobe rika ze je pravicak. Vetsiho saska aby pohledal.
Dle teorie je pravicak totiz clovek, ktery ma svou vlastni osobnost, je si ji vedom, je individualista ktery si chce zivot z co nejvetsi miry organizovat sam, ne jen prijimat neci idee a slepe je nasledovat. To od nas chteli prave komanci. To, ze jsem pravicoveho mysleni prece neznamena, ze budu schvalovat lumparny lidi kteri tvrdi, ze mysli stejne, to je nejvetsi pitomost co jsem kdy slysela.
Tenhle trouba ma tak cernobile videni sveta, az si clovek rika, z ktere diry proboha vylezl.
Ale dik, ze jsi se nas zastal
sendyman
v poho