Komentáře
sendyman
Mail je sice ironický, ale přesně vystihuje vnímání stavu "práva" v naší zemi. Janoušek nejspíš vyšumí, protože teď máme Ratha. A Ratha máme proto, že to bylo potřeba (máme před volbami a nechci spekulovat, zdali je to "dílo" protistrany, nebo vlastní, v rámci "očistného programu" - protože o "systematické práci" orgánů, činných v trestném řízení, mám opravdu, ale opravdu, dlouhými lety podložené, jisté pochybnosti). Rath je parchant a snad na to dojede. Snad. Ale vzhledem k tomu, že se jednalo o pár "usmolených milionů", je to k smíchu. Kde jsou ti, o nichž se veřejně mluví jako o MILIARDÁŘSKÝCH odklonitelích, napříč politickým spektrem? Byla nám předhozena jedna "malá" (i když ukázkově hnusná), a možná o to tady právě jde, zparchantělá střevle, zatímco kapříci si v rybníku plují nerušeně dál.
Aby mi nakonec toho hajzlíka nebylo líto!
Aby mi nakonec toho hajzlíka nebylo líto!
Ze je to v podstate jen mala ryba je jasny, ale stejne, aspon ze tak. Kez by doslo i na dalsi, ale to uz je asi fakt leda tak z rise snu. Ti dalsi budou jiste mnohem chytrejsi, nez aby skladovali melouny po krabicich.