Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
aznom
"hlubokým deficitem národní hrdosti." ,jsem postižen v posledním čase po každé,když si přečtu bláboly JXD. Rozebírat nějak tento další plk není nutno,neb tak již učinil a to konkrétně,"milos26".
milos26
V posledních letech se pracovně pohybuji po hotelech a penzionech v ČR, tak 4 dny v týdnu. Připojení k internetu je i u nás již výceméně standartem a absence připojení je tak odhadem 10-15%. Toto připojení,ať už přes WI-FI,nebo kabelem je takřka vždy(za ta léta jsem se s placeným připojením setkal asi jen dvakrát) v ceně ubytování. Nevím jakým způsobem si vybíráte hotely při služebních cestách. Zkuste,ale toto kritérium zahrnout do výběru a hotely bez ,či s placeným připojením ignorujte. Jednak se zbavíte "hlubokého deficitu národní hrdosti" a hlavně tak vytvoříte tlak na hoteliéry,aby se tato služba stala stoprocentním standartem.
Zato v takove Praze jsem dokonce nasla volne pristupnou sit v ramci nejakeho projektu verejneho internetu. Stacilo se jen nejak jednoduse zaregistrovat. V posledni dobe jsem u nas bydlela jen v Holliday Inn, Marriottu a Crowne Plaze, kde je internet samozrejmost ( i kdyz teda v tom posledne jmenovanem u Brevnovskeko klastera se nakonec musel pouzit kabel, protoze wi-fi nejak nesla). Ale co vim, tak i mensi ubytovaci zarizeni u nas touhle moderni vymozenosti vesmes disponuji. Nekdy sice jen tak, ze se musi do nejake business casti, ale to snad neni takova chyba. A internetovych zon volne pristupnych v ruznych kavarnach apod. jsem si behem uplynulych dvou let taky vsimla, ze nemalo narostly. Nevidela bych to tak cerne.
A mimochodem, v britskych hotelich, i tech drazsich, si casto musite za internet priplatit. Takze na tom nejsme jeste tak nejhur, rekla bych.
Chapu, ze net dneska potrebujeme ale na druhe strane mi pripada uz az uhozene jak lidi vsude jen cuci do pc a surfuji, aniz by vnimali co se deje kolem nich.
Jako že se všechno dozvíme.Ale já nechci vědět všechno.Třeba nechci vědět kdy umřu!
Až budeš v bolestech umírat moje milá,zeptej se "internetu " proč?
Takže ,co je důležité?