Komentáře

Zpět na článek

Iluze o konci korupce aneb Proč je David Rath správný Čech

2 komentáře

pooch.ledog
On si proste do naroda rypnout musi. Patrne sam zije tak jak popisuje. Nedivila bych se. Aby ho nekde nechali psat, za to fakt musel jedine zaplatit...tedy, uplatit.

Premyslim, co a kde bych tak mohla uplacet ja. Doktorovi jsem jaktezivo nic nedala, obalku jsem jaktezivo nikde nikomu nestrcila, na auto kaslu takze automechanika uplacet nemusim (nakonec, jednoho mam v rodine, kdyby neco, tudiz cizi nepotrebuji), remeslnici si dali tak max. kafe a jinak po nikom nic nechci. Nekde ti uplacejici musi asi byt, kdyz tak vedeme v zebricku, ale ja je neznam. Nebo nam to skore tak zvysuji prave ti co maji firmy pasouci se na statnich zakazkach, politici apod.? Tak ty bych ale za normalni obcany teda nepovazovala.

A ze by nekdo nejak hajil Ratha....tech par debat, co jsem videla odrazelo jedine radost ze ho konecne dostali. Ale ze by bylo treba chytit i dalsi a vetsi ryby, o tom neni pochyb.Nechapu, proc by se to nemohlo rikat dal.
Palopetro
tím chtěl básník Holec říci..Snad jedině to,že máme držet držky,když se nám nelíbí,že politici lžou a kradou,protože lžeme a krademe přece všichni.Jen toho másla na hlavě máme o poznání méně.
Nějak nám PH vadne.