co je to za volovinu, dávat jako "inspiraci" amícký burany? Vždyť neznají nic jinýho, než burgra! Čím víc burgrů, tím víc Amík!
Já bych si dal nejspíš staročeskou kachničku se zelím a bramborovým knedlíčkem od pana Sapíka staršího, k tomu třetinku (možná i dvě) Plzně, směl-li bych prosit, když už by to muselo bejt. Na závěr Ferneta. Nejradši tak asi půllitr, abych tu (p)opravu přežil!
Taky nic originálního, ale aspoň dobrýho...
A teď se jdu kounout, co by si dali naši přední šéfkuchaři...
Já bych si dal nejspíš staročeskou kachničku se zelím a bramborovým knedlíčkem od pana Sapíka staršího, k tomu třetinku (možná i dvě) Plzně, směl-li bych prosit, když už by to muselo bejt. Na závěr Ferneta. Nejradši tak asi půllitr, abych tu (p)opravu přežil!
Taky nic originálního, ale aspoň dobrýho...
A teď se jdu kounout, co by si dali naši přední šéfkuchaři...