Komentáře

Zpět na článek

Vyhazov za "ufňukanou kremlofilní bábu" je nehoráznost

5 komentářů

jirixrasista
Aby taky ne! Však jsou to novináři a ti jsou, jak známo, bezcharakterní lumpové zralí pro kriminál. Snad tam brzo už všichni skončí. Hlavně JXD by potřeboval léčbu...
torinese
Tam si cintají pentli jenom šílenci bez pudu sebezáchovy nebo excentrici,což Joch je.JXD ostatně taky. Na druhou stranu chápu Nečase, protože už tak mu "tatíček" škodí ,kde může. Navíc se asi vyděsil, že by proti sobě mohl ve volbách popudit jak voliče,kteří milují horoucně V.K., tak podobně uvažující kliku v ODS. Jsem přesvědčená o tom, že v soukromí za tyhle řádky Jochovi poklepal na rameno,ale oficiálně souhlas nepřizná.
My jsme v rodině Nečasovi zpočátku hodně fandili, dnes je nám tím svým bezcharakterním nemrcouchovstvím protivný. Lítá v tom jako nudle v ban***ce a snaží se při tom tvářit "vůdcovsky". Vůbec bych se nedivila, kdyby se z něho vylíhnul takový malý klerofašounek.
Joch je sice docela vitpný a inteligentní, ale je to bigotní a zavilý katolík, jeho stará je případ pro psychiatra (viz její angažmá v ČT - zákaz sex.výchovy na školách).
strassidlo
to je mi ale pohoršení, že státní úředník dostane padáka, za sprosťáctví. A že jste takovou velkorysostí k názorům a řečem jiných netrpěl, když se někdo pustil do vašeho vyhuleného majestátu?
anna585
Reflex takovou velkorysostí netrpěl ani např. při bátoriádě. Kdy si Bátora na svém FB (!) napsal něco o "chudáčkovi starým" - Schwarzenbergovi. To bylo řevu. JXD a Holec se mohli podělat.
anna585
Přečetla jsem si pokrytce JXD ještě jednou a je to neskutečný.
"Dokázal bych vyhazov pochopit, kdyby se Joch veřejně postavil proti
Nečasovi. Podřízený by neměl být neloajální. Dokázal bych pochopit
vyhazov, kdyby Joch jako poradce udělal nějakou osudovou botu s
tragickými následky, kdyby něco ukradl, nebo kdyby se zjistilo, že
prodává úředníkům ve Strakovce pervitin. On však dostal vyhazov za
urážku majestátu prezidenta. A to je v roce 2012 naprostá nehoráznost,
kterou se Nečas posouvá směrem k totalitě a cenzuře."
Na Bátoru se ochrana práv teda asi nevztahuje! V tý kauze si sprostě začal Schwarzenberg, Bátora na svým FB už jen okomentoval jeho urážky. Jo a ještě k tomu navíc, kníže nebyl ani jeho nadřízenej, pane JXD. A kvůli Bátorovi několikrát padala vláda! Jděte už někam vy žurnalisti, analytici, komentátoři a magoři.