Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
sendyman
píšete docela dobře, Vaše editorialy mám docela rád, mají hlavu a patu. I když, na rovinu, na pana Bílka nemáte! Ale snaha se cení.
Jenže, pláčete na špatným hrobě. Zkuste si přečíst třeba články Petra Holce, mýho bejvalýho oblíbence. I dalších.
Zmar, zmar, zmar. Všechno špatně. Vždyť i tady na RX je to samá s.račka.
Tak jak má mít tenhle národ optimistickou náladu, když vy, novináři (ach jo, 7. velmoc, a o tom to je), tu s.račku neustále přiživujete?
Jenže, pláčete na špatným hrobě. Zkuste si přečíst třeba články Petra Holce, mýho bejvalýho oblíbence. I dalších.
Zmar, zmar, zmar. Všechno špatně. Vždyť i tady na RX je to samá s.račka.
Tak jak má mít tenhle národ optimistickou náladu, když vy, novináři (ach jo, 7. velmoc, a o tom to je), tu s.račku neustále přiživujete?
Obávám se, že nic přiživovat nemusí.Jakmile spatřím v televizi někoho z těch parlamentních vyžírků, stoupne mi okamžitě tlak! Neustále nás umravňují,abychom neviseli na státu a sami sají ze erárního cecíku jako diví. Jsou tak neschopní,že se samostatně ani neuživí a musí až do smrti parazitovat v různých trafikách i po skončení mandátů. V době,kdy lidem brutálně klesají platy a žije se jim opravdu těžko(což pánové z Reflexu buď nevidí,nebo vidět nechtějí), se nestydí zvýšit si platy. Mně už je těch šmejdů fakt na blití! Takový póvl se hned tak nevidí. A pan Hamšík ještě má tu drzost napsat,že se podobně chová celý národ. Já tedy rozhodně NEKRADU,pane šéfredaktore!
No tak pany z RX predevsim nejebe denne v praci nejaky totalne pitomy predrazeny manazer ktery sice nema o praci ani poneti, ale uz vi vsecko nejlip. A to navzdory tomu, ze hospodarske vysledky jdou firme z kopce ale kdyz von se s nekym zna, a ten zna zase nekoho jineho, a tak dal, ze ano. Nebo dela za majitele spinavou praci - vyhazuje lidi kteri se jim zdaji drazi, takze mu vsecko projde. Ja bych jim jen prala uchazet se o misto na dnesnim trhu prace a pak muset snaset hulvatske chovani nadrizenych s tim, ze nemuzete nic delat, protoze prace je malo a vy z neceho musite poplatit sve platby. Jakoz i zehlit prusery za debila ktery dokaze akorat tak zmrvit na co sahne. Takovouhle zkusenost ma dneska spousta zamestnancu. V ramci sveho businesu chodim po ruznych mistech a od toho slavnyho credit crunchu leckde vidim veci,jaky bych necekala snad ani v tom Bangladesi......a verte mi, ze ja skutecne nejsem zadna placka, jsem zvykla makat a na sebe jsem tvrda. Spousta tech podniku tady ma stesti, ze se lidi uz driv vykaslali na to byt v odborech, nebylo to treba neb se zachazeni se zamestnanci hodne zlepsilo. Ted to jde cele do kopru a vidim, jak uz odbory volaji i ti, co by je jinak nesnesli ani v televizi. Nikdo jiny se totiz lidi dneska nezastane a to je velice smutne.
Jinak jsem asi nenormalni, protoze s policajty nesmlouvam - ani nemuzu protoze radsi neridim - doktory neuplacim ani jim nic nedavam, zadne lepsi si dohazovat nepotrebuju, ty co mam mi staci a odnikud nic nepremistuju. Nuze, a troufnu si dokonce rict, ze takovych lidi znam i u nas vic a nehodlame se toho vzdat.
Na FB nekde vzpomnel, jak zamestnanci okradaji zamestnavatele, treba o cas, kdyz delaji nekde neco jineho. A me zamestnavatel casto okradal o pul hodinu na neplacenou prestavku, kterou jsem pro nej a jeho busines zadarmo promakala... A to radsi pomlcim o jinych vecech...
Ti, co nejvic ceckaji jine vzdy nejvic rvou jak se maji o sebe lidi starat sami. Velmi komicke.
Jinak jsem asi nenormalni, protoze s policajty nesmlouvam - ani nemuzu protoze radsi neridim - doktory neuplacim ani jim nic nedavam, zadne lepsi si dohazovat nepotrebuju, ty co mam mi staci a odnikud nic nepremistuju. Nuze, a troufnu si dokonce rict, ze takovych lidi znam i u nas vic a nehodlame se toho vzdat.
Na FB nekde vzpomnel, jak zamestnanci okradaji zamestnavatele, treba o cas, kdyz delaji nekde neco jineho. A me zamestnavatel casto okradal o pul hodinu na neplacenou prestavku, kterou jsem pro nej a jeho busines zadarmo promakala... A to radsi pomlcim o jinych vecech...
Ti, co nejvic ceckaji jine vzdy nejvic rvou jak se maji o sebe lidi starat sami. Velmi komicke.
torinese
váš kolega psychiatr napsal mimořádně pitomý článek-asi jako je ten váš. Taková pěkná konstruktivní kritika to je-jak za časů bolševika. Váš časopis mi v poslední době evokuje Rudé právo z normalizačních dob. Chápu,že se chcete zavděčit vrchnosti,ale dělejte to,prosím, alespoň trochu elegantně. Už nás přesvědčovala ta vaše mladá redaktorka, co nejspíš ještě visí rodičům na krku, jak se máme skvěle.Ještěže vás nekupuju,škoda peněz!
Napadla ma takova vec. Strhnul by kdysi jisty Churchil narod k takovemu vypeti a obetem, kdyby se choval jako ty dnesni tzv. elity? To se teda musim smat. Chtela bych videt, kolik lidi by nasledovalo saska Camerona, ktery ani nevi, kolik stoji pinta mlika. Mozna to nevedel ani ten Churchil, a taky si rad po veceri dal do frnaku, ale rozhodne se choval mnohem lip nez ta novodoba slechta dneska.
sedlakjura
Ale vyřiďte to i svým kolegům, novinář§m. Protože to samonasírání zaviňují především oni. Ale co na to pak čtenost a hlavně - SLEDOVANOST!!!
Musim se smat tem komentarum na FB. Ty lidi by meli cist, co se pise v UK a jak u toho narod nadava. A pry ze tady by lidi tak nekradli. Ne, a proto se v poslednich letech naucili zamykat dvere i tam, kde se to nikdy nedelalo. Smarjapano, kde na ty iluze lidi chodi?!