Komentáře

Zpět na článek

Miloš Zeman je kýč, Karel Schwarzenberg kýč není - kýčem jsou ti, kteří jej podporují

5 komentářů

anna585
Dobře to napsal Radim Valenčík v článku O co jde v druhém kole.
Například:
Máme možnost volit mezi dvojím: Mezi tím, za koho se rozbujely lumpárny a kdo je úspěšně kryl, a mezi tím, za koho se rozbujely lumpárny, a kdo je úspěšně kryl.
Atd., atd..
Valenčíkův článek stojí za přečtení – viz link: http­://ra­dimva­lencik­.pise­.cz/19­0811-o-co-jde-ve-druhem-kole.html
jirixrasista
Anno, nedělejte to. Jsou jeden horší než druhej, radši hoďte neplatný hlas, tím snížíte jejich mandát, ať už vyhraje kterýkoliv z těch ubožáků...
torinese
Děsí mě hlavně to,že ten senila knížecí je ochoten dle svého vyjádření podepsat EU cokoliv.
A chce nás hnát do eurozony a taky vstoupit do bankovní unie.
Jsem z toho ***a úplně na nervy. Já snad nepřežiju,jestli bude Rakušák na hradě.
Nikdy by mě nenapadlo,že budu volit Zemana.
Teď v něm vidím skoro spasitele národa.
Slováci píšou,že je u nich zase masíruje SME, odnož Mafry. Nejdřív prý začínali s Fischerem a pak přešli na jeho milost. Není prý vůbec pravda,že by Slováci měli něco proti Zemanovi.
Ty manipulace jsou nechutné a překročily veškerou míru.
Reflex je u mě už jenom bulvární póvl Ringieru.
anna585
Ptáte se a co Kalousek? Lidi se zase nechali zmanipulovat…. Jen 10 % obyvatelstva podporuje dnešní vládu, jejíž členem je i pandrhola Schwarzenberg, ale vypadá to tak, že kníže s vládou a TOP09, Kalouskem a Drábkem, atd. nemá nic společného, alespoň podle té silné podpory. Ti samí, co nadávají na asociální vládu, teď propagují místopředsedu té samé asociální vlády. A zase nás budou oblbovat různé „osobnosti“ a „celebrity“, budou radit koho máme volit. K volbám jsem neměla v úmyslu jít, zůstali na jen dva geronti, ale možná se tam vypravím a dám hlas tomu mladšímu gerontovi.
torinese
Zeman je "ještěr se zlýma očima,který kouká, koho by ještě pozřel", ale kníže je šarmantní lázeňský švihák,sice neumí čésky, neslyší, je dýchavičný a vypadá jako karikatura feudála ze Švejka,ale je tááák strašně "noblesní".
Bleeee.
A co Kalousek?

Lepší český Zeman, nežli cizí Kníže.