Archív
Přihlásit pro přidání komentáře
torinese
Špinavou práci přece odvedli Bakalovi hoši a další "spřátelená" média.
Knížepán nebyl schopen racionální argumentace, protože je evidentně senilní, jeho "neútočnost" tedy spíš pramenila z toho, že byl stěží schopen vůbec pobrat, nač se ho Moravec ptá.
Chvílemi vypadal jako v komatu. Jeho naprostý nedostatek soudnosti, mediální hysterie, pitomí herci a hérečky mu tím vlezlým otravováním lidí po e-mailech apod.(Vetchý a spol.) pomohli do hrobu.
Zemana z toho neviňte. Kdyby nevyužil toho, že si jeho jasnost naběhla sama na vidle, byl by pěkný trouba.
Knížepán nebyl schopen racionální argumentace, protože je evidentně senilní, jeho "neútočnost" tedy spíš pramenila z toho, že byl stěží schopen vůbec pobrat, nač se ho Moravec ptá.
Chvílemi vypadal jako v komatu. Jeho naprostý nedostatek soudnosti, mediální hysterie, pitomí herci a hérečky mu tím vlezlým otravováním lidí po e-mailech apod.(Vetchý a spol.) pomohli do hrobu.
Zemana z toho neviňte. Kdyby nevyužil toho, že si jeho jasnost naběhla sama na vidle, byl by pěkný trouba.
placirkabodlo
a lharem jako prase, zemanem nebo klausem, hajkem, jaklem.....se neda diskutovat, nebo nejak rozumne souperit, to se muze jedine zariznout, nebo pustit do chlivku s jejich volici a udelat jim tam ty hranice, o kterych sni. ne multikulti je nebezpecno, ale tupost mluvicich ovci, volu a pod. tos pa adyje celisti 5
Masivní mediální masáž bakalonovin a bakalonovinářů mě ale přesvědčila o tom, že jsem volit šla. Volila jsem Zemana. Navíc jsem chudá, blbá a skoro z vesnice, tak mi ani nic jiného podle našich analytiků, politologů, novinářů, kulturní fronty, bakalonovinářů nezbývalo
Kníže si to podělal sám, protože je buď senilní a nebo není diplomat. S Benešem a benešovými dekrety si naběh sám. A chvílemi se mi při tv debatách zdálo, tak jako torinese, že Schwarzenberg vůbec neví, na co se Moravec ptá, tak asi to první připadá více v úvahu.
Nelíbí se mi ani Zeman ani Schwarzeberg jako president. Schwarzenberg sedí v současné vládě, je místropředseda vlády a předseda TOP09, takže se na současném marasmu sakra podílí! A to mě také na knížeti hodně vadilo, že se od všeho, co odhlasoval a schválil ve vládě či parlamentu odstřihl a dělal ze sebe "mimozemšťana", který se na ničem nepodílel a teď křišťálově čistý přiletěl kandidovat na presidenta. To bylo od něj velké pokrytectví.