Komentáře

Zpět na článek

JAROSLAV PLESL: Zeman prezidentem? Čtenáři Reflexu to věděli už před rokem

8 komentářů

pooch.ledog
Ja si na potomstvo nemuzu stezovat. V nasi rodine to maji vsichni srovnany. Politicky i jinak V tomhle smeru vazne zadny starosti nemam. Bohuzel vsak delam s mladyma lidma denne a vidim, jak se casy meni k horsimu. Neni to ale jejich vina, tu davam hlavne rodicum, neschopnym chapat, ze dite je treba vest k praci, skromnosti a ucit ho taky nejakym hodnotam. Jinym nez trznim. Bohuzel mam pocit, ze cim vic se o vychove pise, tim min lidi chape co to vlastne je. K tomu ten nesmyslny kult ditete, kdy muze prakticky vsecko a nesmi se na nej ani skarede kouknout. To jednoho dne nedopadne dobre...Proto mam vzdycky radost kdyz narazim na nekoho z mlade generace s kym je naprosto normalni rec. I takovi jsou, ale mam obavu, ze tech blbych bude casem vic nez tech dobrych.

A jestli se nekomu nelibi co sem pisu, tak at to necte. Ja zas nectu jiny veci.
pooch.ledog
No to jste mi to nandal! Az jsem se zastydela. Je vam lip? Uz delsi dobu jste mi pripadal, jakoze si potrebujete nekde vylit zluc. Tak je do mne a houst. Jasne, chapu, u nas se nenosi kdyz ma clovek sve vlastni nazory a nestydi se to rict. Zvlast kdyz je to zenska. Mluvite tady o tom, ze novinari tu kdysi tak nejak prezentovali sve nazory, ale mne byste to upiral? Nejak v tom mate chaos, chce to trosku si vyladit o co vam vlastne jde

A sebevedomi teda mam, a proc ne, mam proc ho mit. To je snad normalni, ne. Vy ho nemate? Ale to je mi vas lito. Musite na sobe tedy vic zapracovat, abyste ho mohl mit taky. Ze bych si potrebovala neco masirovat, to jste vyvodil z toho ze chodim sem??? No pani, to jste teda genialni. Sem chodim leda proto, ze nic jinyho me z ceske strany nebavilo a nebavi cist. Na jiny servery kaslu. Ale koukam, ze nekterym lidickam i tohle bude vadit. Bohuzel vas zklamu. Je mi to totiz srdecne jedno. Nepochopil jste totiz ani tak zakladni vec jakou je to, ze zde je misto pro nazory ctenaru, kteri by se pri jejich vyjadreni meli drzet jakychsi pravidel slusneho chovani, ale jinak smeji diskutovat k tematu jak se jim zlibi. K TEMATU - pane simeklubor. Nikoli projevovat osobni animozity vuci jinym diskuterum. Pokud to nekdo zacne delat, tak porusuje pravidla diskuze, a v podstate s nim neni o cem mluvit...a taky se nemuze divit ze se mu nekdy rana vrati zpet. Hezky vecer.
torinese
Většina vašich redaktůrků vyjevila čtenářům svou podporu Kárla, pár zoufalců volilo Sobotku.
Proč tedy "objektivní" novinář musí sdělovat národu, koho jde volit? Podle mého soudu je to jen trapná agitka, ale zavděčit se nějak Ringieru přece jen musíte. Maximálně jste z čirého alibismu nevolili jedním hlasem Kárla jako redakce Aktuálně , LN, HN apod. Ale nic to nemění na tom, že jste stejní chudáci. Viz ty vaše trapné protizemanovské bláboly (podotýkám,že jsem vždy volila "pravici", ale ta už exla). Asi byste si měl občas přečíst, co vaši pisálkové sesmolí - např.Lukášková je hotová tragédka.
Reflex se ocitl na samém dně, přestože nás stále přesvědčujete, jak vám roste počet čtenářů.
aznom
Zdá se,že výraz "ocitnout se na dně" je ti blízký a důvěrně známý.
Pravda,používáš ho hlavně v souvislosti s druhými.i tvoje ostatní výrazivo je vskutku hodno "italskočeské dámy"!
simeklubor
Jojo, RX padá na dno každej den, znovu a znovu, s každým dalším článkem je stále víc a víc na tom úplným nejdnovatějším dnem. Ale to dvěma "dámám", který to dno tak strašlivě pobuřuje, že už s RX fak musej každou chvíli skončit, nijak nebrání, aby sem znovu každej den přiběhly upustit trochu toho přetlaku svýho grafomanství a znovu se nad tím dnem spravedlivě rozhořčit a pohoršit. Jsem fakt zvědavej, kterej den bude ten vopravdu, ale vopravdu poslední, kdy nad RX definitivně zlomíte hůl. Myslím, že bude muset RX na tom dně vydržet ještě tak dvě tři pětiletky.
pooch.ledog
Pane simeklubor, smim-li se k tomu vyjadrit, ja jsem RX kupovala od jeho 1.cisla, pozdeji si ho nechavala pravidelne posilat do ciziny a nebo se dokonce namahala ho obtizne shanet na te trosce prodejnich mist mimo republiku. Natolik jsem si ho vazila. Stal me nemalo penez i usili, za ty roky, a povazovala jsem ho za jedine ceske periodikum ktere se da cist. Jeho postupny pad mi tudiz nebyl lhostejny a asi jsem stale doufala, ze vsecky ty JXD trapnosti a postupne upadaji uroven nekterych jeho redaktoru je jen prechodna faze. Ja totiz, vime, nemam chut cist neco co silne pripomina bulvar, o tenhle druh informaci nestojim. Tudiz si jako ctenar RX a to dlouhodoby snad muzu dovolit rict, ze se mi neco nelibi. Coz vy pri sve inteligenci zjevne nejste schopen pochopit a podobne jako vetsi cast stada se klidne smirite s tim, ze si v CR neprectete zadny seriozni tisk, kde by vam novinar necpal jen sve nazory, zatimco by mel predevsim objektivne informovat. A to ani nemluvim o upadku jazyka v techto jejich vypodcich. Nestojim o to cist tu zvratky typu duel JXD versus Lukaskova a nachazet v kazdem textu vic a vic vulgarnich slov, aby se pak nadavalo na narod jak je hloupy a vulgarni, kdyz to delaji sami pisalkove. Nebot nicim jinym nejsou. Umite nejaky svetovy jazyk? A to nemyslim rustinu. Pokud ano, prec­tete/­poslec­hnete si to cemu se venku rika seriozni novinarina. Uvidite sam ten propastny rozdil. Tolik let po plysaku a skutecne profesionaly aby u nas pohledal. Misto toho dostavaji mista v lepsich periodicich trdla ktera sotva vylezla ze skoly a mela by se jeste ucit od starsich, jak se dela remeslo. Tak, jak to chodi v civilizovanejsim svete, o kterem patrne nemate paru a tudiz vam staci ta upocena, malomestska buranska ceska realita. Preji vam hodne stesti v nasem absurdistanu, je videt, ze na vic skutecne nemate. Ma ucta.
torinese
Pooch, my si sem chodíme společně zanadávat na Reflex a na naše problblé dětičky.
I když - moje dítě se takhle politicky zmasírovat nedá - na to je příliš velký individualista.
A psát sem budu do té doby, dokud bude Reflex vydávat takové ptákoviny.
simeklubor
Ale hovn*js, pooch, vy si sem jenom chodíte masírovat ego. Ego jako prase, komplex dokonalosti a spasitelství. Jenže vono to ty pisálky, kupodivu, nezajímá. Je jim to jedno, ta vaše kritika (ono už taky není co kritizovat, RX v tý původní podobě skončil s vodchodem Bílka a dál nemá smysl se tím zabejvat). Mimochodem RX tu nikdy nebyl kvůli tzv. vobjektivní novinařině, ale právě kvůli dobrejm novinářům, který maj názor a uměj jít do hloubky, to už dávno neplatí. RX už léta nekupuju, nevíte vo mně a vo mým vztahu k novinařině vůbec nic, ale jste - jako vobvykle - chytrá jak rádio. Vo tom, na co mám a na co nemám, se s váma fakt bavit nebudu. Jsou dva důvody, proč už na tuhle diskusi nikdo nechodí. Tím prvním je to, co z RX a jeho online udělala redakce a tím druhým je nechuť potkávat se tu furt s těma dvouma stejnejma namistrovanejma egomaniačkama. Já sem vobčas něco mrsknu, aby to nevypadalo tak zoufale jednobarevně a že se ten váš styl snad každýmu líbí. Sorry, nemůžu si pomoct.