Fotogalerie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDrsné fotografie narkomanů a alkoholiků z největší čtvrtě bezdomovců v USA
10 komentářů
Ivo Laniar
Je paradoxem,že mnozí mladí a slušní se rvou o život a tento zbytečný póvl žije dál...😡
Jóža Oltec
Njn, v říši strejdy Sama nikdo nebude nikoho vodit za ručičku. Pokud někdo chce chlastat či fetovat, jeho rozhodnutí, pokud chce pomoci, musí vyvinout iniciativu zase jen on či ona. Říká se tomu individualismus. Sám jsem do říše Sama přišel před mnoha lety v minimem peněz a žádnými znalostmi místního prostředí, začátky byly těžké a měl jsem co dohánět, nikdy jsem ale do podobné spodiny nesklouzl. Dnes jsem spokojený a vždy si u podobných článků říkám, když jsem mohl tolik let žít normálním životem já, proč ne oni kteří systém jako rodilí znali lépe, a věděli od počátku čeho se vyvarovat?
jiri
USA náš vzor.
@jiri Myslim ze po vas nikdo nechce mit za vzor USA. Malo se to vi, ale fetaci jsou ve vsech statech (i KLDR) a treba v Moskve se deti na ulici ufetuji v 12 letech i drive. Porad si politici mysli ze boj s drogama ma vysledky, akorat ze vubec jen se vyhazuji penize a drogove kartely vydelavaji a prodavaji cim dal vic. Politik a vetsinova spolecnost si neprizna ze cesta vede pres legalizaci a distribuci cistych drog zdarma pro zavisle. U nas treba chlast ktery je narodnim sportem stoji pres 6000 mrtvych, na to ostatni drogy nemaji ani zdaleka. Prekvapiva fakta, ze.
@Ales Chocholousek Zdarma? Mne raní mrtvice. Na tyto nepoužitelné existence má někdo vydělávat a z jeho daní mají být vydržovány?
@Ales Chocholousek A pokud jde o chlast, sice blbnete, ale nevadí. Jen poznámka. Dostávají tuto drogu snad závislí zdarma? O tom nic nevím. A i kdyby na alkohol umřelo 6000, no tak stát alespoň ušetří na důchodech. A ještě jedna poznámka, na co mají podle vás lidi umřít? Přece jenom lidi umírají, to nebylo zrušeno.
@Ales Chocholousek Kde jste to cislo 6000 nasel?
Ve ktere statistice je to cislo 6000 uvedeno?
Rok: 365 dni / 6000= 16.4 denne?
Ciste zvedavost z moji strany. Nic jineho v tom nehledejte.
Ve ktere statistice je to cislo 6000 uvedeno?
Rok: 365 dni / 6000= 16.4 denne?
Ciste zvedavost z moji strany. Nic jineho v tom nehledejte.
nika70
Mně přijde neskutečné, že někdo promrhá svou jedinečnou a jedinou šanci na život. Zbytečný život.
@nika70 Z pohledu člověka co se narodil v určitém prostředí a byl vychován za určitých okolností může vypadat ledacos co se vzdaluje jeho bublině jako neskutečné
To by mě fakt zajímalo, co vede muže v drahých autech k tomu, aby lovili zrovna tato stvoření... muž v drahém autě zřejmě má dost peněz na lepší "materiál". Stejně tak jídlo si asi nevyhrabává z popelnice.