Archív

Zpět na článek

Na Nikla a Kuzmiče!

1 komentář

maddentist
Boha Mattoni, co mi to pouštíš za kopulační filmy? Pročpak, Kapitáne? Můj oblíbený skener pozemských médií zvaný hvězdokuk-krasohled, právě přenáší terestriální vysílání. No jo, ale od kdy mají lidi 4 nohy, chobot a chrání vlastní mláďata před lvy? Nu co, Kapitáne, uvolněte se prosím, zapalte opalizující kouřovod, šťopičku Vám naleju. Kolik světelných sáhů jsme od Stroboskopického červa? Příliš daleko. Nestihneme obchvatem prostorové kulality dneška, panáka? A co přesahem do oka časové smyčky před průchodem omáčky přitažlivosti mezi sousedními hvězdokupami? Podle palubního kompasu také nelze. Ovšem můžeme se teleportovat do jakékoli knajpy na planetě Zemi. Hmm, ani nemám příliš zájem. Kapčo, mám v merku super haciendu v luxusní čtvrti Ria v okrsku zvaném Brasil. Tak jo, letíme! Mattonííí, tady je kravál jak v nitru Jupitera, salvy různých barev a mihotání světla-super, jen mimosenzorické vlny v chuťových jamkách jsou nestravitelné a ti pozemští červové hrozně smrdí! Vracím se na palubu hvězdoletu, zapařte s Mattonkou, já mizím, skener medií hlásí, že bych měl prostudovat virtuální hady jménem Pythons!