Fotogalerie

Zpět na článek

13 originálních fotografií Donalda Trumpa ze 70. let, kdy začal podnikat

1 komentář

TCerny
Tento clanek Danila Bareta je insuficientni, neb Baret pise :" Trump studoval ekonomii v Pensylvanii" daniel Baret asi nevi, ze trump studoval pouze 2 roky v New Yoirku ( Fordham Uni ) a 2 roky v Pensylvanii (Wharton school ) a ze 4 roky studia ( podobne jako soucasny 35 lety ministr zahranici Ceska , ktery ve svem maldi ani nestacil vystudovat nejakou normalni vysokou skolu a zustal jen bakalarem jako bachelor Trump, nicmene i tento buclaty pirat z Karibiku ma sance se stat uz ve 40 letech az dospeje i ceskym presidentem ) nelze nazvat " studiem ekonomie "ty 2 roky v Pensylvanii neb neznaly ctenar by si mohl myslet ze Trump skutcne normalne vystudoval ekonomii a ne ze je ve skutecnosti pouhym bakalarem.
Od vojenske sluzby ve Vietnamnu ho zachranilo to, ze si stezovl na " obcasne bolesti v pate a mel zjistenu " ostruhu v pate " coz vojenskemu nasazeni pry brani ( abych mu nekrivdil , mozna ze mel v tech 20 letech i obcasne bolesti v rameni coz ho od vojenske sluzby diskvalifikuje.
Nicmene svym vzezrenim ve svem mladi ( jsem jen o 4 roky starsi nez Trump)se mi libil, neb mi pripominal Davida Hemmingse z meho oblibeneho filmu z 60 let " Blow up " ( zvetsenina).