Komentáře

Zpět na článek

Kozel zahradníkem

19 komentářů

whocares
Vždyť vy se s tím Klausem nakonec v názoru na politické padebaty shodnete! Abyste z toho neměl nějaké ujímání. Jinak Klaus měl samozřejmě skoro jako vždy s tou mobilizací pravdu. Socani nás uvrhli na řeckou cestu a všechna média jim k tomu div ne tleskala. Hlavně, že jste se zbavili nenáviděného Klause.
lecho
to by nám ty volby dobře dopadly
drgogela
V případě našeho prezidenta buďte všichni naprosto v klidu.U něho jde o normální přirozený vývoj presenilní demence,cementované arogan­cí,au­rokra­cií,n­abub­řelou pový­šenos­tí,au­toizo­lací a přesvědčením o své naprosté genialitě spolu s vírou v neexstenci nikoho takového dalšího.Stejný vývoj prodělal prezident Beneš,stejný vývoj prodělá ale každý,kdo svým pocitem bezbřehé geniality udělá ten první krok ke své debilitě.Jde velmi signifikantně o Aspergerův syndrom s postupným vývojem k demenci.Jen kdyby nemohl tolik škodit.A jen kdyby jeho DÁMA tak tvrdě a pevně neseděla na všech možných penězovodech!
oldboy
Příliš mnoho cizích slov rozumnou řeč nedělá.
mixer
Mám dotaz na redakci, jste spokojeni s tím, jak to tu žije? Vaříte na tom hodně cashe?
Docela mě ***, že na seznamu se mi zobrazují odkazy na články na RX, na které se nedostanu.. Fakt je to nádhera, vidět, jak se věci mění, jakmile je začne dělat někdo, komu jde jen o prachy a jehojediným cílem je vydělat.. *** neviditelná ruka trhu, server RozzlobeniMuzi.com šel s kvalitou o sto padesát procent dolů, poté co "nadšení zakaladatelé" odešli (protože je někdo nechtěl zaplatit adekvátně k tomu, jakou práci odváděli), diskuze byly zakázány nebo cenzurovány (jsem zvědavý, jak dlouho tu vydrží ten můj příspěvek, když v závěru pošlu Ringier do ***e) a nový web navratdorealit.cz, který admini z RM založili, bude mít za chvíli stejnou pozici, jako RM a "businessmani" co zatím pořád těžíz bývalé slávy RM už brzo přijdou o kšeft z čehož mám upřímnou radost..
Takže ačkoli jsem měl kdysi RX rád, diskuze jsem tu četl pravidelně, i když jsem nikdy nepatřil mezi tvrdé jádro (witch, sendyman a spol.), dá se říct, že jsem byl serveru věrný, i když tištěný RX jsem koupil zhruba dvakrát ročně.. Nicméně teď Vám přeju to samé co se stalo webu RM - tedy odliv čtenářů a pozvolný bolestivý konec RX online - Váš nový managment jistě bude schopen si vydělat na nové ferrari jinde ..
Omlouvámse, jestli Vám přijdu podle nenávisti k managerům jako volič ČSSD, nicméně česká realita mě denně přesvědčuje, že pokud u nás slovo managment znamená synonymum pro slova jako hajzl, arogantní ***, bezcharakterní, manipulátor a podobně. Proč se lidi diví, že se něco vulgarizuje, když si vybíráme do vedení hulváty? A to zjevně nejen v politice - bohužel..
von.rammstein
já si myslím, že to tak není.
mixer
..a já zas myslím že ano.. Teda ne že by neexistovali charakterní manageři (tím charakterní vlastně myslím spíš morální), ale vzhledem k tomu, nakolik obchod vylučuje slušné chování (osobně za slušné chování nepovažuji když někdo umí jednat s lidmi tak, že je ponižuje v běžném hovoru aniž by použil jedinou urážku) bohužel takových moc není.. A zrovna tohle opatření mi přijde jako nápad člověka, co má v hlavě jen slova peníze, rating, prodejnost, příjmy z reklamy..
termik
Dr.Gogelo,
proč se aspon na stránkách "kva­ziin­teli­gentní­ho" časopisu v diskusích nezačíná razit myšlenka - přiznej se k tomu, cos napsal? Nakydat hnuj a nepodepsat se (nebo to nahradit nicknamem) je pro mě stejně podlé jako hodit po někom vejce a při přímé konfrontaci s ním mu nebýt schopen říct S VAŚIMI NÁZORY NESOUHLASÍM! Včera v Radiožurnálu měl Zeman pravdu, když řek´něco v tom symslu, že nečte diskuse, protože tam píšou lidé bez sebemenší úcty a ještě se ani nepodepíší.
Náš pan prezident je sice narcis a stejně jako jeho poradce Hájek kritizoval TV debaty, ale zapomenul zmínit, že máme takové politiky, jaké si zasloužíme. Nechtěl se asi shazovat....
Tomáš Kahuda, Strakonice
afariz
Reaguju jen na ten podtitulek článku, textová slátanina článku mě zanechala chladným. Ty debaty jsou bezesporu slaboduché. Na žádnou celou jsem se sice nedíval, ale z těch pár úrtžků, co jsem viděl, jsem usoudil, že rozhodně jsem o nic nepřišel. Jsem zvědavý, jestlii za tohleto dostane Moravec nějakou úžasnou cenu. To, co tam říkají jednotliví zástupci stran - to je jejich věc, jak se prezentují, ale to, co se děje v hledišti, to je vrchol stupidity. Tam sedí smečka blbů, které rozhodně nezajímá, o čem se tam mluví, je jen zajímá jestli se na ně dívá zrovna kamera, aby hned zvedli nějakou ceduji s názvem té "správné" strany, či alespoň nějaké heslo oné strany. Proboha proč se tohle vysílá??!!
javanesese
Dle písma,dikce a zapálení Vás tipuju na studenta.Doufám že se nemýlím.No každopádně se mějte musím jít plnit man.pov.