Komentáře
krtecek8
0
Tak vzhledem k tomu, ze Jyrkovi sponzorujeme kampan my vsichni, co platime dane, tak mame vsichni pravo na pivo za 2 KC a burty za 5 KC i kdyz nejsme jeho volici
Přejít do diskuze
kocour13
ty fotky z mítinku ČSSD mluví za vše, obyčejní lidé, někteří evidentně používají častěji solárko (počítám 75% využívá služeb úřadu práce, pochopitelně nedobrovolně) si užívá luxusu - pivo za 2Kč, klobása za půl darma. To k životu stačí, pivo za 2Kč - volím ČSSD. Jak jednoduché. Jyrko ty seš sice úplnej ko.ot, ale jdeš na to vážně dobře.
pepinuvhrnec
a zásadně ODSuzuji VAŠE utopence a mlácení VAŠICH agitátorů za světlé zítřky na VAŠICH mítincích VAŠIMI příznivci, kteří se neštítí zapalovat vaše "RUDÉ AGITAČNÍ KYJOSKY pro VAŠE običejné lydi"
karaalfonskaraalfons
Cartouche, ty jsi fantastický snílek, nápady máš výborné, teorie ti jde na jedničku, ale žijeme v praxi a ta nás živí, tak zůstaneme u toho kapitalismu, který má sice daleko k dokonalým teoriím, ale dává nám peníze na živobytí.
karaalfonskaraalfons
taky 300 Kč a bučet budu celou cestu v autě až na sraz na náměstí. Bučení si budu natáčet na magnetofon a pak ho předložím jako důkaž při výplatě po mítinku. Mám otázku na ČSSD: Bylo by možné si místo předplatit, myslím jako že byste mi poslali složenkou třeba 2 100 Kč najednou a bylo by to na celkem 7 agitací? A na pivo byste mohli vydávat "bony" a já bych si pro něj chodil vedle do hospody, protože najednou tolik piv co trvají vyše kecy, nevypiju.
hu11
Burani a hnusní hyeny, které se nezastaví před žádným svinstvem. To jsou oni včele s Jyrkou Paroubkem
malej_kluk
No a právě v komunismu je té vynucované práce nejvíce, takže jak vy říkáte, sebezapření. Nejlepší výsledky jsou podávány, když je člověk motivovaný. A pokud je motivovaný vnitřně, je to ještě lepší. Chce něčeho dosáhnout a za tím si jde... Ty vaše myšlenky jsou prostě mimo. Náznaky něčeho, většinou jen mlhavá hesla, za která se může leccos schovat.