Fotogalerie

Zpět na článek

„Židé jsou naše neštěstí.“ Běžný život v nacistickém Německu se změnil v peklo

8 komentářů

Tomáš Zelinka
Podobné výjevy se dnes vidí v Rusku,akorát v jiných uniformách !
lug70
Existuje dnes už trezorový dokument od BBC z roku 1998 pod názvem "Kdo financoval Hitlera". V něm zaznělo podloženo fakty, že Hitlerovi pomohli k moci a financovali jeho válečnou ekonomiku židovští bankéři a průmyslníci z USA a Velké Británie. Hitlera podporovali až do roku 1943 a vůbec jim nevadilo, že Hitler pálí v kotlech jejich evropské bližní v židovské víře. Hlavně, že se kšefty s Hitlerem hýbaly. S podporou Hitlera skončili až bylo jasné, že hlavní cíl Rusko, pro který Hitlera podporovali, se mu dobýt nepodaří. To už věděli, že se jim investice do Hitlerova tažení na Rusko již nevrátí.
Uživatel_5785547
@lug70 Trezorová je tak možná tvoje bába. Dokument bez problémů ke shlédnutí třeba na dailymotion.com

Jo, jak ta vaše parta vždycky říká "Je třeba používat více zdrojů ".
Petr Burda
Hledejme 3 rozdíly mezi Hitlerjugend a PO SSM.
Délka kalhot, uctivání jiného vůdce, ten třetí ne a ne najít. Holt jsem byl dlouho pionýr.
Novák Vladislav
Jednou jsem viděl rozhovor s Němcem, který byl v Hitlerjugend. Reportér se ho zeptal, zda zná nějakého žida a zda židé ubližují německým lidem. Řekl že židy zná jako normální lidi, že nikomu neubližují ale ihned dodal: Co nám dělali židé před válkou bylo hrozné.
Na otázku, co zlého dělali židé Němcům před válkou odpověděl; vždyť toho byly plné noviny, učili nás to ve škole! Každý Němec trpěl pod židy...
Rozhovor byl asi ze 60' možná 70' let a ten člověk stále nepochopil, jak Němci podlehli lživé propagandě. Po mnoha letech po válce ještě věřil, že se Němci před židy jen bránili.
Ferdi Nand
Žid se píše s velkým Ž.@Novák Vladislav
Novák Vladislav
@Ferdi Nand - Nekritizujte můj pravopis. když ho sám neovládáte. Když nepíšete přímo o příslušníkovi státu Izrael, píše se malé "ž".
viktor viktor
R. 1938 - Henleinovci radostně poskakují…a dupají po demokratické ČSR a po našich židovských spoluobčanech.