Komentáře

Zpět na článek

Paroubkův puberťácký brek

13 komentářů

eksot
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
watabi
Páně Paroubkův článek byl asi po dlouhé době výtvor, který tvořil sám samotinký. Stylisticky slabota, gramaticky totéž, obsahově velká ublížená nula.
Jo, to když metal ho**na mladý Dimun, to byla jiná razance
Ale k obsahu veledíla - je celkem nesmyslné očekávat, že pan poslanec Paroubek nějakým zázrakem prozře a uvidí sám sebe alespoň trochu realisticky. Tedy že pochopí, že volby socánkům neprohrála hnusně pravicová média, nedisciplinovaní političtí soupeři a zlovolní Řekové, kteří se rozhodli krachovat v obzvlášť nevhodném termínu. Volby prostě projel Paroubek svojí arogancí, nadutostí, papaláštvím, nesnášenlivostí, vyvoláváním " třídní" nenávisti, lhaním, slibováním všeho všem a zadar­mo..­....­...da­lo by se pokračovat ještě dost dlouho. Ten pán z nebes na čumák mu srdečně přeju a moc mě těší
ferdabrablenec
ale tu medialni masaz mu nelze odeprit, ta tu proste byla a kdo to nevidi, je proste slepy nebo to nechce videt ... videli jste treba Necase, Trautenberka nebo Dzona zamraceny ? a ani nikdy neuvidite, u nas se mraci jen Jyrka, to straseni Reckem (hehe, a od 30.5. neni o Recku ani clanek, jakoby by nebylo) a dalsi a dalsi, prumerne bystremu to proste nemohlo ujit ... no nic, psat tak musite nebo ho opravdu nemate rad, ale objektivni, to teda nejste
vlkys
Asi nebude problém v tom, že by se o Řecku nepsalo, ale v tom, že se o něm píše v seriosních denících, což pravděpodobně nebude úplně váš šálek kávy...
limak007
Za dva, tři roky uvidíme, pane Holec, kdo byl hlupák a kdo lízal p...l tomu správnému šéfovi.
cernysvetlo
Oslovujeme pátým pádem. Jinak: dobrou chuť.
bludvik
Před měsícem jsem si tady dělal srandu z redaktora Holce, co že si počne bez Paroubka. Podcenil jsem ho, Paroubkovi bude nadávat i kdyby už byl po smrti - natož když jenom přestal být předsedou ČSSD ). Pane redaktore, omlouvám se, jste ještě o něco větší ..... než jsem předpokládal.
cernysvetlo
Jste velmi nespravedlivý, to ne pan Holec, ale Jiří Paroubek si nedá pokoj.
hd22
Vážený pane redaktore, za tento článek si zasloužíte pochvalu. Je to výstižné a vtipné čtení, už dlouho jsem se tak nepobavil. On byl Jyrka vždycky trochu "keke" a k psaní humorných příspěvků přímo vybízel. Oceňuji tento článek a přeji vám úrodu inspirativních politiků i pro příště.
okuk
Kromě obvyklého svádění všeho na všechny, jedna opravdová perla - Na otázku, jak se bránil obrovskému tlaku odvětil, že knihami, hudbou atd a dodal: "Ale samozřejmě to vyžaduje mimořádně odolného člověka, jiný by zkolaboval po dvou týdnech".