Video

Zpět na článek

Když na Václaváku hořely tanky. Podívejte se na jedinečné barevné fotky sovětské okupace

21 komentářů

Richard Šebesta
Pan Chrastil je borec. Dobré a důležité snímky ukazují atmosféru té doby. Mají velký historický význam.
Ivo Hájíček
@lug70 Tak Havel byl komunista a STBák? Na to jste přišel kde? Tahle rudá žebrácká sebranka nás normálně přepadla vy kontrarevoluce. Nejste náhodou potomek někoho co psal zvací dopis a i dnes by přivítal tu chamrať otevřenou náručí.
Uživatel_5836863
@lug70 Pitomost.
Richard Zeman
@Ivo Hájíček Myslíte jako náš nejoblíbenější prezidentčík agent Pavel?
Richard Zeman
@lug70 stopro
Richard Zeman
Návštěva přátel ze sovětského svazu podle našeho prezidentčíka Pávko-Havla.
Miroslav Vecka
@lug70 Váš komentář je nechutný. Nepředpokládám, že byste nevěděl, že jestli někdo celý život bojoval proti komunistické ideologii a za svobodu naší země, tak to byl Václav Havel. Cílem vašeho příspěvku je relativizovat zlo, kterým okupace byla a dehonestovat ty, co v rámci možností v roce 1968 bojovali za lepší život v naší zemi. Slova o tom, že v roce 1968 došlo k pokusu o kontrarevoluci, vypouštěli kolaboranti typu Bilaka nebo Husáka. Je evidentní, že se k nim myšlenkově řadíte. Ještě ani nejste schopen se pod vaše příspěvky podepsat vaším pravým jménem. Styďte se.
Milos_S
@lug70
Na tvoje smyšlenky se protiargumentivat nedá. Ty jsi kovaný.
lug70
@Milos_S no zase to samé. Když hloupý oponent v diskusi není schopný protiargumentu, tak se uchýlí k urážkám nebo má narážky na pravopis a pod. Já vím, že mám pravdu a za ní si stojím. Ostatně můj soused (bohužel už zemřel), jako bachař Havla i některé další tzv. disidenty měl na starost v base Ostravě Heřmanicích a jejich akta znal. Měl ta akta (kopie) dokonce doma a ukázal mi je.
Milos_S
@lug70
Je mi tě líto. Zkus si nechat od doktora napsat jiné prášky.