Fotogalerie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAdolf Hitler chtěl být umělcem, ale jeho obrazy dokazují, že to byla marná snaha
25 komentářů
LUF3
0
Můj otec architekt podobně maloval baráky (nakreslil perem a vybarvil akvarely), za malíře se nepovažoval. Škoda že se Hitler nedostal na školu, nemusela by být druhá světová
Jan Nowak
To teda nevím, mě se ty obrazy líbí. To jsou propagovaný mnohem horší matlaniny na trhu.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Martin Zalesak
Dobrý den, některé obrazy nejsou tak špatné. Spousta soudobých rádoby
umělců akvareluje hůře než Hitler
umělců akvareluje hůře než Hitler
Ales Chocholousek
Me to prijde jako normalni obrazy, nic hrozneho. Kdyby se zivil jako uspesny malir bylo by to pro svet lepsi.
jasu1
Já tedy neviděl nic z výtvarného díla kreatury AH v originále, ale kdyby některé věci zde publikované signoval malíř lokálního významu asi by ho kritici spíše chválili. Co si on sám myslel o svém malířství je v kontextu jeho bytí celkem nepodstatné.
našinec
Tipuji, že jeden ten obraz má nyní hodnotu miliónů. Možná by Fiala měl začít malovat.
Lenka Patková
No jo, fakt to nemá to něco, něco. Neco navíc , jiného , výmluvneho, originálního. Řemeslně přijatelné, umělecký marné. Přesto když známé jak to dopadlo měli ho vzít . Být o jednoho podprůměrného umělce víc mohlo být o jednoho nadprůměrného nacistického vůdce míň.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.