Archív

Zpět na článek

Odhalila se a já stiskl spoušť, říká autor vítězného aktu

8 komentářů

funkarlos
Nevím proč by tahle fotka nemohla vyhrát to fakt nechápu. Oceňuju naopak tu jednoduchost a výraz halabala kterej mi tam pasuje jako *** na hrnec. A jinak na stěně mi to už visí a viset zůstane. A nebuďte naštvaný a závistiví jen proto, že jste na vítěství neměli, protože kdyby jo, tak tady čumím na vaší.
2592
přes (rádoby) uměleckou fotografii? Jen jednou jsem od něj spatřil fotky, které bych si dal na zeď a to se občas povede každému amatérovi. Nechcete si propříště na hodnocení vzít někoho erudovaného? Nebo dále, víte, že existuje možnost první cenu neudělit? Vítězná fotka mi totiž přijde slabá, a když hodně přimhouřím oko, tak nanejvýš pouze občejná. Podotýkám, že nejsem zhrzený soutěžící.
oldboy
Á, pán si naklikal a teď zjistil, že zbytečně? Hůl na vás a vám podobné!
velky.umelec
Jednak pěkná fotka, ale taky by to mohla být oslava zahájení staré tradice uveřejňovat na titulních stránkách Reflexu fotografie kvalitní místo photoshopových rádobyvtipných hlav a stejně i články kvalitní místo rádoby vtipných glosářů. Rozumím sice, že J. Paroubek jako John Lennon asi zvedl prodejnost a válka s Petrou Paroubkovou živí z peněz škodolibých čtenářů, ale časopis jde s kvalitou už dýl do háje a obálka je toho varovný signál.
runningfox
Myslím si, že při focení dívka cigaretu v ústech neměla. Neodpovídá tomu ani výraz obličeje a chybí tam jakýkoli kouř. Takže buď právě vdechovala, ale to by se tvářila jinak, nebo dech zadržovala, ale to by se taky tvářila jinak.
Fakt je, že teprve s tou cigaretou dívka vypadá OPRAVDU vulgárně.
reflexlobingroku
Dobrý den, nepochopil jsem proč týdenník reflex vyhlašuje soutěž s pravidly a principy:

4. Po uzávěrce přihlášek fotografií v každé kategorii, která je datována dle harmonogramu níže, mohou začít čtenáři v rámci galerie hlasovat a vybrat v jednotlivých kategoriích 10 nejlepších fotografií.

5. Z 40 fotografií, které dostanou od čtenářů nejvíce hlasů, vybere odborná porota vydavatelství Ringier vítěze, který vyhrává kvalitní fotoaparát v hodnotě 50 000 Kč.

Příště prosím bez pravidel, ať někteří kamarádi mají jednoduší cestu

Jak může fotografie, která má 13 hlasů a je na zadních příčkách hlasování, získat prvenství v rádoby soutěži???

Nadáváte na politiky a sami neumíte dodržet ani to co si sami v principech a pravidlech stanovíte!

Tak alespoň "in" fotka za podpory tabákového průmyslu.

Pěkný den.
sjanborn
vždyť je to tak umělé a nepřirozené,ten zmalovaný obličej a ta poza,jak aranžovaně drží tu cigaretu v ústech..a Reflex to dal na titulní stranu...
jendai
neprirozenost nepozoruji, umite to jiste lip, ze by vas i Sibik pochvalil, mistre?