Archív

Zpět na článek

Erotoman Jan Hus: 118 milenek, to by šlo

17 komentářů

T B
Vůbec mě nepřekvapuje, že je pod tímto článkem podepsán Berwid-Buquoy. Kdo jiný by to taky mohl napsat? Přečetla jsem si pár jeho článků a stačí mi to na celý život.
stierlitz
zní - no a co? Navíc, ony Vámi zmiňované 'neřesti církve' neznamenaly pouze smilnění, ale podstatně horší formy pokrytectví, kterých se církev dopouštěla.
arcs
chci vědět, jestli je to pravda, důkazy.
vratislav
Vaše homosexulalita vám leze dost na palici.
Už se nedivim, že vás lidovci chtěj vyrazit a zatrhli kandidaturu do Senátu.
muhlhaus
znamená s ním souložit? Zajímavá úvaha. Ale spíš se jedná o další příspěvek do stálé soutěže Reflexu o nejhloupější pokus o humor.
janskalsky
Tohle jsou naprosto nepodložené spekulace, na které by si netroufl ani bulvár. Dejme tomu že napíšu : Berwid-Buquoy chodí onanovat k dětskému hřišti. Důkazy? Proč? On je také neuvádí. Je mu prostě jasné co se dělo před 60 lety. Takže to upřesněme: Berwid-Buquoy u toho dětského hřiště onanoval 118x....
janskalsky
Oprava - před 600 lety...
2592
Ale co bychom chtěli od "Blesku" a jeho autorů, že? Jenom ***.
rob.spis
Hodnotný příspěvek.
rob.spis
Děkuji za Váš článek, díky němuž cítím k Janu Husovi ještě větší úctu a obdiv. Jen bych podotkl, že hříchy církevních hodnostářů, které Hus kritizoval a Vy jste je v článku cíleně zamlčel, byly daleko závažnějšího charakteru, než jen běžný, pohlavní styk. Podle Vámi volené rétoriky z tohoto článku jasně vyplývá, že je pro Vás běžnější a přijatelnější styk s malými chlapci, u katolíků tolik oblíbený. To i přes to, že se naivně snažíte čtenáře přesvědčit o tom, že ctíte Husovo dílo. Dvojnásob to platí o Vámi jmenovaném, německém mudrci, který je možná stálým zákazníkem chlapců na Hl. Nádraží v Praze. Asi se Vy a Vám podobní, už stovky let nemůžete vyrovnat s faktem, že dobrovolný pohlavní styk mezi dospělou ženou a dospělým mužem je poměrně přirozená věc. I dnes tomu holduje spousta lidí.