Archív

Zpět na článek

Nahé dívky s vlajkami v rozkroku. Architekt pomaloval krasavice

42 komentářů

pepaukulele
Mindrák, asi má malé náčiní...
50poiuyt
infocrew
Ať mi tu klidně někdo vynadá, že nerozumím "umění", ale nevím, co je to za umění obšlehnout cizí nápad (ateo.cz), který tu už byl, malbu odfláknout, takže je z toho mazanice a ještě to takhle veřejně prezentovat?
To že ty holky mají pěkný kundičky a tím stoupá umělecká hodnota celého díla z nuly na hodnotu přidanou není ovšem autorova zásluha nebo um.
panbixby
... stanovisko Natalie Sadness!
Úroveň Reflexu klesá!!!
poool
Na celém příběhu jsou podstatné pro nás heterosexuály ty ženy, váš penis, ať si na něj dáte cokoli, bude zase zajímat maximálně ty 4%.
pepaukulele
A byla by mezinárodní ostuda českého výtvarného umění po Entropě dokonána. Pokud se ovšem tyto exhibicionistické trapárny vůbec dají uměním nazvat
kazo
srovnáváte nesrovnatelné , ale je mi jasné proč, ach jooo
akees
Nevím jaký mělo malování účel, ale plátna /ženy/ jsou hezké a rád jsem se podíval
r.graves
Aniž bych si dovolil kritizovat Umění, jakým je namalovat na ženský zevní genitál vlajku (konečně získal modrý klín na naší vlajce i klitoris, kde se hrabou amíci se svými hvězdami a pruhy - trumfnou nás jen bývalí východní Němci kteří museli umět nakreslit kružítko), někteří odborníci zvou takovéto umění parafilním sexuálním chováním (postaru: deviace). Největší sranda je, jakou publicitu si v "novém" bulvárním reflexu získal. Kde jsou články o Camusovi (to by vlastně dnes nikdo z borců typu Šafra, nebo všerozumbrada Staňka - ten snad už nepsal jen do Čtyřlístku)...Ach, jo- No tak jen houšť. Snad si umělec všiml, že dívky mají ještě volnou ***, jen tam vrazit ten modrý klín...
dochtorchocholousek