Život a styl

Zpět na článek

Jan Kraus dnes bude milý na Alex, manželku Jiřího X. Doležala

25 komentářů

tritecky
no to je jednoduché. Kraus každému umožní, aby ze sebe udělal blbce sám. Kde je to třeba, tam dotyčnému pomůže. a Alex nebylo nutné pomáhat. to je to celé.
kuba78
Pane šéfredaktore, když už se účastníte diskuzí, zkuste pod svým jménem... Souhlasím s Apagenius, tohle nemohl napsat normální člověk...
jiriydolezalostny
závidíte co......stárnete po boku svejch starejch.....dávno smíření........ne každá mladá je na starší a na každej starší má u mladších šanci.......řekl bych, že nabídek má.........může si vybírat a...­...dob­ře..­.něk­do by mohl namítat, je za tím vypo­číta­vost­....­..vz­ájem­ně se propa­gujou­....­..ale­....­..ano i ne....
jiriydolezalostny
takže já určitou změnu vítám........ježiš, nikdy to přece nebylo tak, že by do tv chodili jen ti nejlepší a nejchytřejší a nejzaj­mavěj­ší..­.....
jiriydolezalostny
byla nervózní....zažil jsem jí....jinde a určitě neni o nic hloupější jak Agáta Hanychová a většina modelek, hereček a zpěvaček a jinejch sra***k, co nám média vnucujou dnes a denně....
jiriydolezalostny
psyc­holo­gii.­...se­xuál­ní psyc­holo­gii.­....­..se­xuolo­gie, psyc­holo­gie.­....­....­....­...Va­ginál­ní příhody - jasný, šovinisticko-černo-bílý pohled je jsitě Vaše veliká cnost.....je to těžké......na jednu stranu.....je řada lidí stále dost zaos­talá­....­....­..tak­že sexuologická osvěta je stále důležitá......co se týče marihuany a PR - JXD Alex...to je jiná věc.......na pochybnosti o kvalitách a významu těhto lidí má každej právo...
torinese
My mu ji přejeme, ale , proboha, ať už nás s ní přestane otravovat!!! Reflex stojí skoro čtyřicet korun a já nemám chuť číst na pěti stránkách o tom, jak si spolu zase za.....
torinese
Musím se přiznat, že jsem z nudy okamžitě usnula, takže nemohu osvícený projev Alex o jejích sexuálních zkušenostech ocenit. Nechápu ovšem, proč byla ke Krausovi vůbec pozvána a čím si to pozvání zasloužila? Snad jen proto, že jí JXD dělá vytrvale "píár", obšťastňuje nás zážitky z jejich společného života , včetně toho erotického, na stránkách Reflexu (tyto články vynechávám neb mne nezajímají) a vydal její trapné paměti o tom s kým, kdy a jak Alex souložila. Dost málo na to, aby se dáma producírovala v televizi.
sendyman

Brilantní!
apagenius
...nezhulená jste tohle napsat nemohla, takže nesuďte, nemáte na to...