Život a styl
indyana
0
no mě osobně napadá jen varianta, kdy má partnerka hormonální antikoncepci, muž předstírá orgasmus, když je uvnit. poté sáhne vedle po kapesníčku, pořádně si do něj nenápadně odplivne a rychle ho tam ženě přiloží a ta si pak může myslet, že to vyteklo z ní..ale nedovedu si představit, jak to někdo provádí pravidelně....a u toho článku z novinek mám trochu problém s tím jejich důkazem, že muži lžou o svojí délce...podle mě to, že světový průměr je 12.5 neznamená ani v nejmenším, že lidi v čechách tvrdící 16-20 lžou. V tom průměru jsou všechny národy světa jestli tomu rozumím a tak nevím proč bychom zrovna my nemohl být nad průměr...
Přejít do diskuze
04205
04205
taky by mne zajímalo, jak lze předstítat mužský orgasmus....tedy, ne, že bych to chtěl vidět, ale jde o zcela nemožný úkol To je stejný, jako když mrtvola předstírá dýchání.... No, je vidět, že JXD bude mít námět na investigativní reporáž, toto je oblast neprobádaná
dochtorchocholousek
S tím průměrným penisem je to jak s průměrným platem - taky na něj třičtvrtě populace nedosáhne.
moloto.company
Velmi by mě zajímalo, jak muž může něco takového předstírat. Vždyť právě u něj je jasný důkaz, oproti ženě. A jak asi reagují jejich partnerky?