Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
sindlerm
0
Používám stejný nadpis jako před chvílí pro komentář k článku pana Tesaře. Co to je za demenci? Proč do toho taháte nácky? Snad každý rozumný člověk dokáže rozlišit mezi agresivním taxikářem a náckem s krví malých dětí na triku. Pak by to posuzování samozřejmě asi vypadalo jinak. A vůbec, jděte s tak stupidními a nicneříkajícími články k šípku.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
limak007
"...Instantně legendární souboj s mečem proti pěstem na pražské ulici..."
S instantním pozdravem zdraví instantní redaktor.
P.S. Nepoužívejte cizích slov, když je neovládáte.
S instantním pozdravem zdraví instantní redaktor.
P.S. Nepoužívejte cizích slov, když je neovládáte.
poool
Stačilo by zavést ověření, zda čistý trestní rejstřík předložený při příjímaní do práce odpovídá jeho pravé podobě, a 2/3 agresivních taxikářů a členů ochranek je bez práce.
Dělal jsem kdysí vedlejšák u ochranky v kasinu, a většina mých vypatlaných kolegů z toho měla legraci.
Dělal jsem kdysí vedlejšák u ochranky v kasinu, a většina mých vypatlaných kolegů z toho měla legraci.
nnblngr
to je neuveritelna banda! to je neuveritelny stado primitivu a zlodeju! samozrejme, ze jsou i slusny, treba ty od AAA, ale prestoze jsem procestoval velkou cast sveta, tak nejhrosiho zachazeni, okradani jsem zazil v nasi maticce stovezaty a to jsem Cech! jezdil jsem taxikem treba v Pakistanu, Indii, Turecku, Egypte, Indonesii, Malaysii... ani v Africe (Ghana, Kenya) to nebylo tak drsny...a to jsou rozvojovy zeme a ja byl cizinec/beloch! Nikdy jsem nemel vetsi problemy s taxikarem nez v Pze, nikdy...
cim vetsi ksindl, tim ma asi vetsi sanci dostat licenci, nebo co! hruza!
cim vetsi ksindl, tim ma asi vetsi sanci dostat licenci, nebo co! hruza!
herman
Oběma odebrat ŘP, tomu červenému asi napořád.
Ten v červeném ho patrně nemá vůbec a soudě z jeho pracovního oděvu může mít tak maximálně ukrajinský.