Komentáře

Zpět na článek

Zrádný volič pravici pořád ještě neprokouknul

15 komentářů

rob.spis
Chápu, že to Vy, jako bolševický zločinec, musíte znát. Propaganda a agitace je Vaší hlavní zbraní.
valer
Pane Jandourku, zkuste si přečíst své starší příspěvky. Nenapadá mě nic jiného než: koho chleba jíš, tomu píseň zpíváš.
robertos
nezávid modrá veverko
vonrammstein
Kdybych ho tam měl, použil bych ho. Jenže nemám
stone_pilot
To si děláte srandu nebo to myslíte vážně? Před 20 lety jste měl jednotnou kandidátku a k volbám jste MUSEL, jinak jste měl problém. Denska si volíte, koho chcete a nebo se ani k volbám nemusíte obtěžovat, jestli vás politika nezajímá.
rob.spis
Tenhle komouš je vážně legrační. On to slyšel někde na Severní Moravě v hospodě a teď to kopíruje do všech diskuzí.
limak007
by mne, co by pan Jandourek psal, kdyby Reflex změnil svého majitele.
janskalsky
Argumentovat výsledky voleb je stupidita. Nedlouho před převratem 1989 dostaly strany národní fronty 99.999xxx procent hlasů. Lidé se prostě nechají zmanipulovat a zblbnout. Někteří voliči si dodnes myslí, že v případě VV volili levici.... Stačilo by změnit majitele novin a hlavně televizních stanic a výsledky voleb budou jiné. Nablblé úšklebky by autorovi zmrzly v ústech. Je to článek na stejné nprimitivní masírovací úrovni, jakých vycházelo před těmi volbami (99,9...) mraky. I Hitler získal v referendu pro sebe drtivou většinu Němců. Kdo ovládá sdělovací prostředky, rozhoduje o vládě!
strassidlo
Mně to funguje křížkem vpravo nahoře. Otravné to je i tak.
212809
Je to moc pěkně řečeno "Chce to změnu.....", tak ji někdo udělejte a já si počkám jak to dopadne. To jsou jenom kecy. Tak pro to něco udělejte sám. A navíc, asi jste nikdy neviděl ty "chudáky obyčejné lidi", jak se
poflakují v nákupních centrech a nakupují, jak diví. Asi mají za co. A myslíte si, že jsou to jen ti tuneláři.....? A co si slibujete od převratu konkrétně Vy? Já osobně už nikdy nechci žít za ostatým drátem, stát frotu na kde co a bát se kdekoli promluvit. A Vy máte možnost se přestěhovat do Koreje nebo na Kubu.