Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
aoyagi
Nejvíc mě zaujal plakát se Zemanem ve stylu statečného srdce, který jsem viděl v podchodu na Florenci v Praze. Bohužel jsem si nestihl přečíst, co že zajímavého se tam píše, snad mi Zemana ze zdi nesundají, kolem jeho zpola modré tváře schované za mečem půjdu.
carelie
U mě jasně vede ODS na Praze 1, obzvlášť plakát pana Dvořáka, který koště zřejmě drží poprvé v životě: http://www.odspraha1.cz/graphic/topbanner_1.jpg
okuk
Ta ODS v Praze je něco komického. Těžila z toho, že výhru v Praze měla prakticky automatickou. Tomu, zdá se, je konec a je to dodobře. Primátor Bém, jinak lékař a horolezec, se po svém zvolení do PS, rozhodl setrvat na magistrátu až do hořkého konce, neznámo proč. Syn krejčíka Richtera stačil ještě pro rodinný kšeft zajistit lukrativní pronájem v Meislově ulici. Nyní se všichni darebáci schovali za nějakého Svobodu, nešťastníka, který se stal členem ODS účelně a vůbec neví, o co se vlastně jedná. Paradox je, že tyto řádky píšu já, člověk, který od roku 92 volí ODS a budu ji volit i nadále. Doporučil bych ale, vyhodit z kandidátky všechny dosavadní radní a snažit se, obraz strany trochu vylepšit. Vím, že je na změny, vzhledem k volbám pozdě, ale jednou budou muset přijít stejně a to brzy.
stone_pilot
Tedy aspoň tady v Brně - nemůžu samnozřejmě mluvit za jiné obce. Ani jedna strana nenabídla nějaké silné lokální téma, nic, pro co bych je měl volit. Všichni mají jen bilboardy, jak chtějí město kultury a zeleně (kdo by si tam asi tak dal, že chce prašné nekulturní doupě.....). Mezi nejpitomější řadím bilboardy TOP-ky. které nás přesvědčují, že na nás a naše město myslí víc, než si dokážeme představit (to mě trochu i děsí) a za každým kandidátem vykukuje zpoza ramene Schwarzenberg jak kašpárek. Obsah pitomej a forma je, jak kdyby ty kandidáti byla malá děcka, co se neobejdou bez tatínka.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
strassidlo
má Onderka. Na každým tom dílku je tak vymlazenej a vyžehlenej, že vypadá jak retardovaný školáček.
robertos
Češi,ovce,co si nechají vše líbit,
touhle politickou garniturou.Jak se zbavit politiků,zlodějů a lidí ,kteří parazitují na systému a využívají různých kliček, jak se dostat k penězům a ukrást je státu a lidem.Hrstce,takříkajíc“vyvolených“se tohle líbit nebude,protože systém ,který zneužívají ,jim dostatečně nabízí dost čachrů a polegalizované zlodějny,nebo tunely různých firem ať, už státních nebo soukromých,protože když člověk zrekapituluje svobodu a po více jak 20letech vidí ,že v politice a ve firmách jsou pořád jedni a ti samí zloději ,korumpové a převleč kabátníci,kteří vždy souhlasí jen,se zmiňovanou skupinou lidí ,kterým jde,jen ve prospěch samotných a chlácholí se před vstupem do vyšších pater společnosti,co vše pro lidi neudělají,aby byli spokojeni a taky,že se jim zvýší před jejich vstupem,životní úroveň, je už dávno otřepanou frází . A mám za to,že těmhle… by se mělo šlápnout na kuří oko,aby si to dlouho pamatovali a i další generace,kteří budou chtít být u moci nebo kormidla ,nějaké firmy,že nejsou tu sami pro sebe ,ale mají zodpovědnost za svojí práci ,jim svěřenou a taky,že z toho musí vyvodit důsledky pro ně samé,když něco špatně rozhodnou,ať je to zaviněno úmyslně nebo neschopností a justice jsou aby je potrestali.Taky mají zodpovědnost za lidi ,kterých je ve státě většina a to jsou ti obyčejní lidé,kteří na jejich rozhodování nejvíc doplácí.
touhle politickou garniturou.Jak se zbavit politiků,zlodějů a lidí ,kteří parazitují na systému a využívají různých kliček, jak se dostat k penězům a ukrást je státu a lidem.Hrstce,takříkajíc“vyvolených“se tohle líbit nebude,protože systém ,který zneužívají ,jim dostatečně nabízí dost čachrů a polegalizované zlodějny,nebo tunely různých firem ať, už státních nebo soukromých,protože když člověk zrekapituluje svobodu a po více jak 20letech vidí ,že v politice a ve firmách jsou pořád jedni a ti samí zloději ,korumpové a převleč kabátníci,kteří vždy souhlasí jen,se zmiňovanou skupinou lidí ,kterým jde,jen ve prospěch samotných a chlácholí se před vstupem do vyšších pater společnosti,co vše pro lidi neudělají,aby byli spokojeni a taky,že se jim zvýší před jejich vstupem,životní úroveň, je už dávno otřepanou frází . A mám za to,že těmhle… by se mělo šlápnout na kuří oko,aby si to dlouho pamatovali a i další generace,kteří budou chtít být u moci nebo kormidla ,nějaké firmy,že nejsou tu sami pro sebe ,ale mají zodpovědnost za svojí práci ,jim svěřenou a taky,že z toho musí vyvodit důsledky pro ně samé,když něco špatně rozhodnou,ať je to zaviněno úmyslně nebo neschopností a justice jsou aby je potrestali.Taky mají zodpovědnost za lidi ,kterých je ve státě většina a to jsou ti obyčejní lidé,kteří na jejich rozhodování nejvíc doplácí.
Co to je? Vždyť se to článku vůbec netýká. Jsou to jen hospodské bláboly postiženého komouše....
robertos
Pozor vy bohatí a politici vás se to netýká, vy máte vždy nějaká vrátka otevřena ,oproti obyčejným lidem.S bordelem v této republice,je třeba něco udělat a vidím to nejen v nespokojenosti obyčejných lidí,ale i na internetu v oblasti vyjádření lidí na spokojenost fungování politických smyček.Fůra lidí by byla i spokojena se změnou politického vládnutí,někteří podporují defenestraci ,ale chce to jít víc hlouběji ,nejlépe nějaký puč ,aťuž politický nebo vojenský.Protože je to neúnosné ,jak si ta hrstka vyvolených zahrává s tou většinou obyčejných lidí a je nás přes 10mil. ,a tahle masa,může kdykoliv se jim nelíbí politici nebo šéfové v jejich rozhodnutí ,které většinou řeší jen je samotné v jejich prospěch a postihne to finančně tu většinu ,kteří se slepě podílí svými daněmi a různými penězi na to,aby se měli tam na hoře dobře .Chce to změnu ,převrat v jakýkoliv podobě je lepší,než doplácet na bývalé veksláky ,tuneláře,politiky,propuštěné vězně ,kteří se naučily zneužít navolený systém,slepě zvolený lidmi a byl bych pro obnovu trestu smrti za tyhle zrádce republiky.Nejsem v žádný straně, píší jako nespokojený obyčejný občan ,který chodí do práce a snaží se vydělat peníze,kde se dá,abych uživil rodinu,kterou se vše citelně dotýká touto samovládou
samozrejme nevydrzeli moc dlouho, papalasi je nechali pres noc pretrit na cerno, ***i!