Archív

Zpět na článek

Prohlédněte si krásné nahé ženy na aktech Ivana Mladenova

10 komentářů

rob.spis
...jedna má docela nápad, všechno ostatní jsou průměrné kýče řemeslně slušně zpracované. Nemá to ani rukopis, ani styl, jsou to obšlehnuté průměrnosti z komerčních fotografií. Je to dobré maximálně pro placírkabodlo, aby si u toho honil malinkého vrabečka a utápěl se v midrácích, že skutečnou ženu nikdy mít nebude.
sendyman
"Krásné nahé ženy" (většinou) - o fotkách, či spíš o námětu a kompozici už se to říct nedá. Ale je to těžké, všechno už tu bylo a jeden neví, od koho se opisuje víc. Od Sudka, nebo Drtikola, Haskinse, Baileyho, Newtona, či Kuščinského... Kde vzít a nekrást?
jiriydolezalostny
SUdka, Drtikola, ježiš, to je trošku dávno né, spíš opisuje od všech možnejch současnej ... rutinérů...
placirkabodlo
SUdka, Drtikola: jezis, ty jsi davno, ti dva so mnou nikty nezostarnou
vonrammstein
nebo osm kousků pěkných, zbytek do propagačního kalendáře na stavební stroje a domácí nářadí.
oldboy
Mně přijde, že je ve většině případů pustá rutina.
vonrammstein
Tak nějak to myslím. Pár snímků mě zaujalo.
placirkabodlo
ale to jsou damske akty
placirkabodlo
to bylo tedy pro falesneho ramstejna oldboi, ten uz je proflaklej, tebe este netento, nedefinoval jsem te a vy.picene forum. cek aby se v tom vyznal
vonrammstein
Hele, ty placatej kunde, nechceš si už najít jinýho koníčka, než mě, kriple posedlej?