Komentáře

Zpět na článek

Klaus varoval Čechy: O nás bez nás, velmoci chtějí ovládnout svět

18 komentářů

placirkabodlo
vonrammstein:
vonrammstein
Něco dostaneš docela určitě. Ale metál to nebude.
placirkabodlo
to maji v ustavech taky, nekonvencni ale cirociry nazor na svet a taky maji napoleonske cepice. ale stejne je lekari nemohou, jen tak nechat osudu. nevim kde byl klaus, kdyz se demonstrovalo v osmaosmdesatem v teplicich proti znecistenemu vzduchu, zrejme rikal husakovi, ze to je jen banda blaznu, at je klidne pokropi vodnim delem a trosku je poklepaj pendreky, haranty jedny. lidi chcipaji jen kvuli zk.urvenemu vzduchu, ledovce tajou .... ale ono to vlastne neni tak hrozne. jeste mame par stoleti. a klaus ma jeste nejaky rok na to, aby spojil vltavu s bajkalem. pak bude mit pomniku po ***. a muze si v klidu v hrobe lezet, tak jak ho tam polozi.
placirkabodlo
vonrammstein: vidim, ze lecba uspesne pokracuje. jednou, diky tobe, dostanu metal
zemekf
pokud budou jenom ti v Bruselu, tak na tom vyděláme. stsarostové by mohli posílat hlášení přímo tam a Hradčany můžem prodat na hote.
zemekf
Hradní všeználek objevil ameriku, ano objevil to co je každému lopaťákovi dávno známo. Jenom ti ,,vzdělanější,, si ještě činili iluze o nějakén demokracii, národu a vládách.
Užpřed deseti lety, když jsem pracoval v Uh.H. u firmy XXX která sídlí po celém světě se stalo následující.
,,Kudláček pojedete na stáž do Irska, ale šéfe já mám jít na vojnu, Omyl kudláček to už je zařízený,,
Kde byl ,,hrtadní všeználek,, před deseti lety, na Marsu ?
To o čem tady blábolíte je dávno skutečností !
torinese
EU kumuluje své pravomoci i úředníky, kteří nebudou chtít přijít o svá nadstandardně placená koryta. Nám nezbude nic jiného, než vydělávat na jejich zbytečný a superluxusní život v Bruselu. Začneme-li Bruselu ještě platit přímé daně, které nám budou navíc určovat, je to skutečně začátek totálního konce suverénního státu. Pokud tohle dopustíme, budeme jednou hořce litovat. Klaus měl naprostou pravdu už se svou tezí, že společná euroměna nemůže fungovat (viz řecká krize) a globální oteplování je podvod. Ti idioti, kteří na něho v europarlamentu posměšně bučeli, jsou za tenhle dnešní chaos zodpovědní. Klaus je sice rozporuplná osobnost (vyznamenáním Knížáka se přiblížil Havlovu vyznamenávání vlastních oblíbenců), neměla by mu být ale upírána mimořádná schopnost nekonvenčního, ale velmi často neobyčejně objektivního pohledu na svět.
vonrammstein
Hafinky haf.
placirkabodlo
vonrammstein: ten zrcadlici se monitor, kdyz ses do neho, pri psani, na sebe dival, praskl, ze jo? uplne te vidim, jako toho ratha, i s tim knirkem. kdyby sis aspon zapamatoval, ze se chodi za bagr. co uz s tebou, neco vymyslime, neboj.
vonrammstein
Poslouchej, ty ***: Hodně mi připomínáš jednoho kripla, co to tady na mě zkoušel před pár rokama. Stejnej ubožák, stejně hnusná parodie na češtinu, jinej nick. Chápu, že ti pojem "duševní potenciál" nic neříká, nikdy jsi to nepotkal. Takovejch krasavců, co se na mě lepí jak lopuch, jsem tady za ty roky zažil desítky. Jednomu dodneška stojím za to, aby tady používal můj pozměněnej nick, představ si to. Trpíte stejnou věcí. Psychiatrie pro to má diagnozu, ale nepamatuju si, jak se jmenuje. Princip je v tom, že se méněcenný hovado bez vlastní osobnosti a názoru přilepí jak lopuch na někoho, kdo vlastní vyprofilovanou osobnost a názory má-a snaží se ho za každou cenu zesměšnit, ponížit, urazit. Je to samozřejmě marný, ale to debilovi nevysvětlíš. Potřebuješ doktora přes osobnost, myslím to vážně. Jinak se to bude zhoršovat.
A dále: netykáme si tu. Kriplové tykají cizím lidem a já tykám kriplům.
P. S.: Strašně nerad tě zklamu, ale fakt nejsem teplej. Vážně tě nechci, snažíš se marně. Chápu, že teď budeš chvíli frustrovanej, ale na každýho někde někdo čeká. Úchylů je všude spousta, určitě si najdeš toho svýho, se kterým budeš šťastnej.