Komentáře

Zpět na článek

S Radkem Johnem se nikdo nebaví. Navíc se mu sype ministerstvo

16 komentářů

sizitisi
No já mám spíš pocit, že tam konečně někdo dělá pořádek. A to někomu hodně vadí a tak se snaží Johna zdiskreditovat
petr315
Mám ten samý pocit...konečně někdo poukazuje na vysoké odměny, zadává audity, což je jedině dobře...
sider
Jo no myslím, že je to tak. Někdo se zatraceně bojí, že se na něj přijde a snaží se zdiskreditovat Johna. Proto ty články, proto ten humbuk kolem jeho osoby.
jonas147
Zdiskreditovat? Zeptej se na Johna jakéhokoliv obyčejného hasiče či policisty, ti žádné odměny nedostávají a tedy nemají důvod se bát že se na ně přijde. Budeš se divit jaké odpovědi dostaneš. Možná se naučíš i spoustu nových sprostých slov. Absolutní neschopnost!!!
meadow
včera sem zas četl na parlamentních listech jak se John furt s někým vybavoval, a i kdyby ne, je to zase jen článek o ničem, o nějakým podivným redaktorovi, který si tady léčí své komplexy
obcan789
jj, to jsem četl taky. Na článku v Parlamentních listech mě zaujal ten sloh (připomínající 5.třídu, ale bylo tam, jak se každý baví s tím či oním včetně Johna) a tady zase zakomplexovanost redaktora.
Poslední dobou mi Blesk přijde jen slabý odvar Reflexu.
petr315
Souhlasím s Vámi, článek je naprosto katastrofální, nechápu, jak vůbec takový článek může vyjít...je naprosto o ničem - koho zajímá, zda chodil, nebo nechodil John po hradě sám? VždyŤ je to absolutně irelevantní informace...a zbytek obsahu je absolutně mimo...
max6
To se ti ani nemusí zdát, to je totiž fakt. Ještě před pár lety to byl skutečně dobrý časopis, ale poslední dobou se z něj stal skutečně provinční plátek.
Panu Buchertovi to asi přišlo jako zpráva dne, která se jako hlavní článek, ale ono to spíš vypovídá o autorovi. V takovém médiu by se měli zabývat skutečnými problémy a kauzami, které hýbou světem a českou republikou. Číst si článek o tom, jak se s Johnem nikdo nebaví - to skutečně nebaví mě!!!
panbixby
Již jsem zde dlouho nečet´o Reflexí hvězdě Smutnejch Natálce.
Což takto zase pár inteligentích řádek - nebylo by?!
petr315
Dobrá připomínka...