Správně jste to popsal.Voliči rozhodli a papaláši napříč politickým spektrem na vůli voličů jednoduše s..ou.Jinak se to nedá napsat.A ještě jedna věc.Evidentní je spojení š***k ODS a ostatních stran s mafiány,kteří se pakujou na státních (obecních ) zakázkách a kteří také hojně odsypávají do kapes volených úředníků.Boj proti korupci se po těchto volbách jeví čím dál více pouhou vějíčkou na pitomého voliče.Stačí si přečíst o spojení triumvirátu Bém,Janoušek a stbáckého konfidenta Johna.
Je neskutečné,že 22 let po revoluci se dostane do nejvyšší funkce na ministerstvu vnitra takové individuum.Voliči,kteří volili VV by se měli hluboce stydět.A přece jen mi to nedá,abych si neodplivl na státní orgány,kteří exemplárně potrestají za korupci dva z mnoha ,protože ti jsou z obyčejného Brna.
No však jo!S Kvapilem jsem párkrát sice hrát tenis,ale jinak mi nijak k srdci nepřirostl.Příliš namistrovaný borec nato jak mizerně t.hrál.No patrně si myslel že stromy rostou až do nebe.Jen mi příjde,že ta "brněnská spravedlnosť by už měla mít nějaké následovníky.Jinak se z toho úplatkářství nevyhrabeme ani za sto Johnů.
Je neskutečné,že 22 let po revoluci se dostane do nejvyšší funkce na ministerstvu vnitra takové individuum.Voliči,kteří volili VV by se měli hluboce stydět.A přece jen mi to nedá,abych si neodplivl na státní orgány,kteří exemplárně potrestají za korupci dva z mnoha ,protože ti jsou z obyčejného Brna.