Komentáře

Zpět na článek

Kdo je větší populista: Paroubek nebo Palinová?

5 komentářů

Palopetro
Ono Vám to ujíždí krapet nejenom v s-z.
04205
vskutku.....ujelo mi to, mea culpa, mea maxima culpa!
04205
vy popleto, ona Tea Party je extrémní ve svých názorech i pro značnou část republikánů, třeba tu, kterou ztělesňuje John Mc Cain. Já vím, jste "pravičák", tak si musíte do ČSSD kopnout při každé příležitosti, ale zkuste se prosím napřed trochu zamyslet. Dsp. to myslím vystihl excelentně. Mimochodem, taky jsem pravicový volič, ale i když s ČSSD v řadě bodů nesouhlasím - a jsem vzkutku rád, že Paroubek nevládne - považuju jí za standardní demokratickou stranu. Nebo máte pocit, že šíbři z ODS či TOP09 jsou morálně jaksi nad socdem politiky?
Mimochodem, buďte frajer a veškerou zdravotní péči si hraďte ze svého, tato země potřebuje nové budovatele, kteří ostatním ukážou cestu do ráje....
dsp.
dsp.
A já bloud jsem si před dvěma lety myslel, že ty přeložené americké články v tištěném Reflexu, které dělaly z Obamy hrozbu a komunistu, měly jen ukázat i skeptický názor druhé strany...

Takže podle vás, Marku Stoniši, jsou Obama a Demokratická strana socani a Tea Party je hnutí, které brání liberální demokracii?

Nuže, srovnejme zbožná přání Tea Party s tím, co opravdu Obama a demokraté dělali a dělají: