Fotogalerie

Zpět na článek

Pozdravy z konce světa: Opuštěné město Vorkuta aneb 40 hodin od Moskvy

2 komentáře

fero52
Škoda, že se pochybovači a dezoláti nezamyslí a aspoň si nepoklikají ve StreeView / GoogleMaps, aby viděli na vlastní oči mnou popisovanou realitu! V případě měst jako Vorkuta, Norilsk, Dudinka, Igarka, Labytnangi, Svetskaya Gavaň nebo Jagodnoe můžete kliknout prakticky kamkoliv; ale za pozornost stojí i mnohé ruské metropole! V OMSKU stačí nahlédnout do zadních traktů / vnitrobloků na Prospektu Karla Marksa (což není žádné předměstí), a co třeba Tarská ulice, vybíhající z absolutního centra - od omské katedrály? (viz 65 Ulitsa Tarskaya, 90 Ulitsa Tarskaya, 93 Ulitsa Tarskaya, 95 Ulitsa Tarskaya, 107 Ulitsa Tarskaya, 110 Ulitsa Tarskaya) a všechny okolní příčné ulice vlevo i vpravo (116 Ulitsa Severnaya 9-Ya, 16-Ya Severnaya; Ulitsa Severnaya 9-Ya, 87 Ulitsa 6Ya Severnaya, 110 Ulitsa 6Ya Severnaya, 43 Ulitsa 7-Ya Severnaya, 4 Ulitsa Severnaya 9-Ya), Ulitsa 30 Let Vlksm, 3 Ulitsa Dolgireva, ... . anebo 54 Karla Marksa Prospekt, 67 Karla Marksa Prospekt, 19 Ulitsa Yermaka, 143 Ulitsa Kuybysheva, 6-Ya Cheredovaya Ulitsa, .. 53 Ulitsa Uchebnaya, 37 Ulitsa Pranova... .nebo např. Ulitsa 5 Liniya, Ulitsa 4 Liniya, Ulitsa Tarskaya, 94 Ulitsa 8 Liniya, 4 Ulitsa, Ulitsa Vavilova, 75 Ulitsa Kemerovskaya, 86 Ulitsa Kemerovskaya, 112 Ulitsa Bogdana Khmel'nitskogo, 124 Ulitsa Ordzhonikidze, Ulitsa 5 Armii, 84 Ulitsa Ordzhonikidze atd.. (všechno ulice pár kroků od centra metropole). Např. KRASNOJARSK - viz třeba ulice: 2-Ya Smolenskaya Ulitsa, Korotkiy Pereulok, Ulitsa Ostrovskogo, Armeyskaya Ulitsa, 3-Ya Smolenskaya Ulitsa, Polyarnaya Ulitsa, 10 Ulitsa Oborony, 3rd Lineynaya St, 7-Ya Prodol'naya Ulitsa Ulitsa Bykovskogo, Ulitsa Krasnodarskaya, Ulitsa Dostoyevskogo, Ulitsa Samodeyatel'nosti; NOVOSIBIRSK - např. ul. Burdenko, Proyektnaja, Izyskateley; ..k tomu je třeba poznamenat, že i pod barevnou fasádou z lamelových panelů většiny domků se skrývají staré barabizny ....­....­....­....­....­.. když už mi Mr. Google mi zablokoval můj kanál na Youtube
eohhkiller...@...
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.