Archív
kukuczino
0
Jj, THC opiát, to mě taky dostalo
Přejít do diskuze
kkk999
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
hanbus
neco vam povim: to ze maji dnesni rostliny az treba 25% thc a driv to bylo treba 5% ,se dosahuje tim, ze dnes testuji pouze palice a driv to byly cele rostliny. Kdyby na vas prisly a delali testy vasich rostlin,zjistete si jaky druh testu delali
kvetahana
Možná dříve velel dopravce.Zajímavá by byla reakce toho šéfa,který jej do funkce jmenoval.Každopádně JXD musí výskat radostí nad takovým úletem
indyana
Ty jo, mám trochu problém s pořadím slov toho poldy. No a každopádně by mě zajímalo, jestli si vážně myslí, že první rostlina konopí vyrostla ve skříni... Nebo jako jak, že je to speciálně vyšlechtěný, že to může být i venku..
demontormen
když se v tom nevyzná ani šéf police a tvrdí, že THC je opiát.... Je pak vidět úroveň Policie ČR. Proč se nezeptají nějakého "huliče", který by jim to trošku vysvětlil a pak by nebyli za takovy idioty...