Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
mik-23
Uz mam totiz obcas opravdu pocit, ze na Reflex nekdo tlaci aby prudily do Johna a VV co to jde. Ja bych VV osobne nevolil, ale titulky typu 'S Johnem se na slavnostni veceri nikdo nebavil' nebo dnesni 'Dny Radka Johna jsou secteny', kde se nasledne clovek dozvi jen to, ze se budou delat ve VV nejake zmeny, mi prijdou opravdu mozny v Blesku, ale ne v casopise, ktery mi vzdycky prisel fer. Jak jsem rekl, nejsem volicem VV, ale jsem osobne rozhodne radsi ze na vnitru je nekdo novy a dal bych mu chvili casu a neposilal ho okamzite ke dnu a otevrel tak prostor novym Langerum a Pecinum...
Kdo prudily ? Lidi pište česky !!!!!
Souhlas s každým slovem.
Tohle už se nedá brát ani jako subjektivní kritika. Co Reflex předvádí, je jen bezduchý házení h*ven.
Tohle už se nedá brát ani jako subjektivní kritika. Co Reflex předvádí, je jen bezduchý házení h*ven.
začala už před volbami do EP, když "někde" zjistili, že s VV je třeba počítat.
Nebyl to samozřejmě jen RX, ale tady mě ta prvoplánovost opravdu mrzí...
Nebyl to samozřejmě jen RX, ale tady mě ta prvoplánovost opravdu mrzí...
betanovakova
Další důkaz o tom, že Reflex se stal řádovým bulvárem...Prázdné fráze, klišé, domysly.
Pro mne jste, pane Bucherte, už od dob MF, jenom takový placený mediální tlachal. Nevím, proč tady zabíráte prostor třeba Pečinkovi, či Jandourkovi.
Taky by mě zajímalo, co vede redaktory z bulvárního Reflexu k tomu, aby třikrát týdně psali články o tom, jak jsou VV k ničemu.