Fotogalerie
Zpět na článek
Poslední hodiny íránských žen bez hidžábu aneb Slavná demonstrace v Teheránu v roce 1979
4 komentáře
Jan Bejšovec
1
@Novák Vladislav Njn. To je tak, když slečně nebyl Pepa od vedle dost dobrý. Měl pleš, pivní břicho, čas nejraději trávil v hospodě nebo na gauči s lahváčem. A pak tu byl Ahmed. Vysoký, urostlý, tajemný, exotický, zcestovalý. Tak si holt vybrala, no. Její volba.
Přejít do diskuze
Jan Bejšovec
Den kdy zvítězila nevzdělaná fanatická náboženská lůza uctívající pedofilního skřeta.
Novák Vladislav
V našem paneláku si jedna paní vzala Araba. Nakonec s ním měla 3 děti Dvojčata holčičky a pak přibyl i chlapeček. To už chodila se šátkem, pravděpodobně se stala muslimkou a její dominantní manžel se choval jako nějaký šejk.
Když jsem se s nimi setkal ve výtahu, tak jsem jako slušný Čech pozdravil. Paní i obě holčičky dopověděly na pozdrav, stojíce skromně v rohu výtahu, zatímco ten malý kluk lítal po výtahu a jeho otec mě ani neuznal pohledu. nemusím ani psát, že oni zásadně nezdravili.
Ten Arab se k nám přistěhoval, vzal si Češku a chtěl, aby se mu okolí přizpůsobilo. Což by mělo být naopak, ale u manželky se mu to podařilo a když ji zpracoval, tak si ji odvezl do své země.
Když jsem se s nimi setkal ve výtahu, tak jsem jako slušný Čech pozdravil. Paní i obě holčičky dopověděly na pozdrav, stojíce skromně v rohu výtahu, zatímco ten malý kluk lítal po výtahu a jeho otec mě ani neuznal pohledu. nemusím ani psát, že oni zásadně nezdravili.
Ten Arab se k nám přistěhoval, vzal si Češku a chtěl, aby se mu okolí přizpůsobilo. Což by mělo být naopak, ale u manželky se mu to podařilo a když ji zpracoval, tak si ji odvezl do své země.