Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
anelam
0
Bude číst Novoroční projev-to bude někdo překládat,nebo poběží titulky
sivanb
viz treba izraelsky prezident Shimon Peres. Narozen v roce 1923, ale kazde rano vstava ve 4 a je velmi cily...Otazkou zustava, pokud ne KS, tak kdo? Hledame nekoho, kdo nas bude reprezentovat, nebo nekoho, kdo bude zastupovat cesky lid? A kdo je vlastne cesky lid? jakeho zastupce si zaslouzi? KS by byl dobry reprezentantem, mozna sice tim nejvice vhodnym ze vsech nejmene vhodnych, ale lepsi reseni v nejblizsich 5 letech asi nenajdeme..
wolowitztreti
http://rozhodnity.cz247.cz/clanek/515334-chteli-byste-karla-schwarzenberga-za-prezidenta/
rozhodnete vy .. v ankete
rozhodnete vy .. v ankete
jirkabc
V čem, že je tenhle člověk osobnost? Nějak jsem za celou dobu nezaregistroval nic co by udělal, aby si zasloužil takové označení. Uveďte mi prosím co pozitivního tento člověk pro tuto zemi kdy udělal, že na něj novináři neustále píšou oslavné ódy? Na základě čeho o něm prohlašujete, že je osobnost globálního formátu? Prosím, rozepište se o těch úžasných činech tohoto člověka. Děkuji Jirka
Pokuste se ochladit svoji předpojatou nevraživost k někomu koho ani trochu neznáte a zapátrejte v mnoha odkazech,které internet nabízí.Ma př.Karel Schwarzenberg |||| Životopis.Na Vaše ostentativní díky Vám kašlu
Takže klasika jako vždy. Odpověď na moje konkrétní otázky žádná. Jak by taky mohla nějaká být, když nic takového neudělal. To jen zamindrákovaný lidi jako vy jdou rádi s davem. Takže když pořád dokola slyšíte jak je někdo úžasnej, tak prostě být musí co? Ale na otázku proč odpovědět neumíte. Prostě další ovečka co papouškuje všechno co slyší v televizi...Jo já zapomněl na ten oslavnej životopis....to byl dobrej vtip...
Človíčku o co Vám jde?Nejsme tady ve školem,aby Vám někdo odpovídal na stupidní dotazy.Ostatně by Vám škola rozhodně neublížila.Podle Vašeho národopisného výraziva jste tak někde mezi základní a pomocnou.To je pak ovšem těžké s takovými namyšlenými hlupáky komunikovat.Pro takové je každý,kdo si přeje mít za prezidenta někogho jiného než on,pouze zamindrákovaná ovce.Hezký příklad demokratického postoje.
i.chess
Sem napište váš vzkaz!Absolutně souhlasím,že kníže Schwarzenberg je pro naši zem nejvhodnější
osobnost pro úřad president ČR.
osobnost pro úřad president ČR.
Vysvětlete mi prosím proč? Proč je osobnost? Čím se o toto označení kdy zasloužil? Děkuji Jirka
stantheman
Pan knize je jiste jedna z nejvetsich osobnosti dnesni politiky, nicmene si osobne myslim, ze s jeho zvolenim by to nebylo pro Cechy jako takove idealni. Jsem odpurce Lis. smlouvy a globalizace, zvetsovani moci celku na ukor jednotlivych stavu, coz Schwarzenberg povazuje za spravnou a jasnou vec. Jeho ucast na setkani Bilderbergu je vice nez desiva, spolecne s jeho clenstvim v Trilaterarni komisi naznacuje, ze by jako prezident slouzil spise nekomu jinemu nez narodu ceskemu. Osobnosti globalniho rozmeru opravdu je, ovsem mame zapotrebi mit v cele naroda nekoho, kdo preferuje globalni nadvladu pred suverenitou vlasniho naroda? Prekvapuje me, ze pan Dolezal, jakekoliv jsou zamery, nevidi veci v sirsich souvislostech.