Komentáře

Zpět na článek

Zdeněk Tůma: Další podfuk letošních voleb?

10 komentářů

jan9
Nechápu, co tím článkem chtěl autor říci. To jako že by měl být pan Tůma hodně dobře placeným vůdcem opozice? To snad nemá nikde predecenz. A to by měl jako co dělat co a za co by měl brát ty velké peníze?
buddhi
Kdo se kde vecpal? Tady někdo neví co je to demokracie. Zástupci jsou voleni voliči a voliči se rozhodli jak se rozhodli. Většina Pražanů ( 34% ) volila ODS ( 20% ) a ČSSD ( 14% ), TOP 09 získala pouze 26 procent hlasů. Dnes už i pětileté dítě ví, že 34 je více než 26. Připadá mi, že lidé účastnící se pražské demonstrace nerespektují výsledky voleb a velká většina z nich pláče na nesprávném hrobě. Nechcete mi snad tvrdit, že byly volby neregulérní? I když se mi koalice ODS s ČSSD nemusí líbit a také se mi nelíbí, mohu se v dalších volbách rozhodnout volit jinak. Do té doby, pokud respektuji základní principy demokracie, se s tím musím smířit.
torinese
To, že se ODS vecpala drze i na pražskou radnici, je už na pěst. Jinak mně hodně pobavilo slovní spojení pana Holce - "kleptomané z ODS a ČSSD" - jak případné.
jan9
Hezky ironicky: .....
Nechápu proč si ta TOP-ka, když prý podle petice, získala většinu, nevytvoří tu pražskou vládu sama. Mohli by pak nové TOP-ácké tváře jako je Kalousek, Schwarzenberg, Severa, Parkanová, Laudát a další vystrnadit ty politické dinosaury (cha, cháá ...).
Nechápu také, čeho ti, kteří přijdou poskakovat před magistrát mohou dosáhnout. Že by ta TOP utvořila zde vládu sama nebo že by s ní někdo šel po té přehršli nenávisti do koalice a přicmrndoval jí?
jonas147
Zajímavý úkaz. Volby vyhrála ČSSD a je v opozici - v čele je ODS. V Praze to vyhrála TOPka a je v opozici - v čele je ODS. Fakt zajímavý úkaz.
bludvik
Sem napište váš vzkaz! No člověk to možná i bude, ale trošku retardovaný.
kohoutek_petr
Zastupitelé kromě radních kupodivu normálně pracují, to je překvápko co?
dsp.
von.rammstein
já sem myslel, že i ted se chová jako člověk...
vonrammstein
Tak to taky někdy zkus, vyjebaná kedlubno.