Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
malai
velice podstatný problém, a sice likvidaci cestovního ruchu? Kde má turista zaparkovat např. na Praze 3? V garážích za 350/noc, pokud hledá jakžtakž levné ubytování? Znovu opakuji (během několika let už poněkolikáté), že turista pije, jí, nakupuje, tudíž Praha z cestovního ruchu žije, a pozor - k údivu mnohých - nejen Praha, ale všechny oblasti, kde se něco produkuje, vyrábí. Vyrobené se dodá do obchodů, restaurace, hotely aj. odeberou, tj. nakoupí. Bude následovat ještě více případů á la propouštění z firmy Madeta aj. Kéž by to někomu "nahoře" docvaklo, i když dnes na jiném serveru byl článek, že "policisté se chystají tvrdě kontrolovat německé řidiče", hm, jen tak dál. Nejspíš si nějaký ouřada myslí, že ČR je státem soběstačným. V pořádku, jen toho dotyčného izolujte na samotce, neboť je pro společnost nebezpečným svým omezeným myšlením.
Zóny vytvořily z pražských částí město duchů, kde je menší provoz než na vesnici. Navrhuji ješte pro zpestření + nějaká ta pracovní místa zavést hraniční kontroly na hranicích jednotlivých částí Prahy, tj. závory, celníky, zázemí se vším všudy. Sakryš, tak mě napadá, jestli bych s tímto nápadem nebyl šéfem magistrátu?
Zóny vytvořily z pražských částí město duchů, kde je menší provoz než na vesnici. Navrhuji ješte pro zpestření + nějaká ta pracovní místa zavést hraniční kontroly na hranicích jednotlivých částí Prahy, tj. závory, celníky, zázemí se vším všudy. Sakryš, tak mě napadá, jestli bych s tímto nápadem nebyl šéfem magistrátu?
Dostal jsem se do uplne peklo situace. Mam trvale bydliste na Praze 1, ale prestehoval jsem se nedavno na Pha 3.Dostal jsem od zamestnavatele k uziti auto. Pracoviste je na Pha1. Firma ma, ale sidlo na Praze 10. A uz ma na jine auto koupenou za sileny penize parkovacku na Pha 1. Na druhe (moje) auto se parkovacka kupovat nebude (moc draha), takze kde ho mam parkovat na Pha 1 a kde pred mym barakem na Pha3? Na "trojce" si ho nemuzu prihlasit, jelikoz auto neni moje a koupeni parkovacky je za hroznou ranu. Vysledek je, ze mi ho ty lopaty pred mym barakem na Praze 3 a pred praci na Pha 1 auto odtahli asi 20x.
Ale asi jsem drzej parchant a nevdecnik, ze si nevazim Mestsky "policie" a "prace" magistratu.