Komentáře

Zpět na článek

Hlasujte v přímé volbě Reflexu a vyberte nového prezidenta či prezidentku

26 komentářů

simeklubor
anketa, ve který chybí Karel Gott a Jára Cimrman, je naprosto zbytečná.
jakani1
Už sem víc psát nebudu, ten příspěvek "sežral" půlku textu, ačkoliv to psalo, že zbývá ještě kolem 1500 znaků
jakani1
Sem napište váš vzkaz!
jakani1
kdo chce ekonoma, nechť volí "slavného" věhlasného ekonoma z Michigenu (nechce se mi teď hledat, jak se to píše). Je to dost levicový ekonom a hoooodně ambiciózní člověk, který o sobě nechá psát, že je v komisi na udělování nobelovky a to se ho jen jednou zeptali.
Abych pravdu řekla, tak nikdo v téhle anketě mi nesedí.
sendyman
Vám dává mluvit za "celý národ", Vy nedouku?
Já zase nechápu Vaši odvahu cokoliv někam napsat....
sendyman
Jste pako. O každém výsledku jakékoliv "ankety " rozhoduje, jaká agentura, či médium se toho ujme a koho se ptá.... Vy si z toho děláte hlavu?
amiour
A o zatímním výherci anekty Schwarzenbergovi jiná anketa říká, že 65 či 73% lidí by ho za prezidena nechtělo. Ale inu - k absolutismu dnešních dní stačí jen 10% voličů. Jůůůů to se máme, 90% lidí to, co nechce ani vidět!
amiour
A o zatímním výherci anekty Schwarzenbergovi jiná anketa říká, že 65 či 73% lidí by ho za prezidena nechtělo. Ale inu - k absolutismu dnešních dní stačí jen 10% voličů. Jůůůů to se máme, 90% lidí to, co nechce ani vidět!
darda
Jenže právě u nás kdekdo tvrdí, že se vyzná v politologii. Proč si takový mameluk myslí, že nehodí? Někde to vyčet? Pro naše území se ve skutečnosti nehodí státní zřízení republika. Zcela bez politologie: Neosvědčilo se to. A naši presidentí? Jeden vedle druhého - tragedie.
Chauif
Dobrá, říkám to na rovinu: z těch kandidátů není nikdo, kdo by mi pasoval úplně:
1 Schwarzenberk by mi pasoval povahou, inteligencí, rozhledem, schopnostmi, ale je na voleného prezidenta starý (aby vydržel jedno, nebo dej bože dvě období). Být prezidentem je pro starého člověka ubíjející a náročné, protože to je náročné i pro mladší lidi.
2.Švejnar mi vyhovuje vzdělaností, nadhledem a intelektem, ale nikdy v této zemi nežil. Neví, jaké to je "kupovat tady rohlíky". Až tu bude žít několik let soustavně, chodit tu do práce a zažívat místní frustrace, bude dobrým kandidátem, pokud neupadne do místních "kmotrovských osin".
Všichni ostatní jsou mimo mísu, né-li absolutně neakceptovatelní, včetně sebelibého, čím dál "všeznalejšího" Klause. Fuj!