Komentáře

Zpět na článek

ČSSD v preferencích potvrzuje vedení. Získala by 33 % hlasů

8 komentářů

okuk
To už je skoro tolik, jako v předvečer květnových voleb.
samael
Tak by se mohla jmenovat kniha o životě a díle soudruha Štěcha.
Chauif
Nasmál jsem se dvakrát:
Nic se nezměnilo: momentálně vládnoucí koalice se nepoučila a ani nemůže, protože je tak moc v zajetí svých vlastních čachrů a tak moc ovládána kmotry a jejich patolízaly, že k tomu nenajde nikdy odvahu. Sliby = chyby. Hlavně v politice.
Je jasně vidět, jak moc uškodil své straně Paroubek. Kdyby místo něj byl v čele ČSSD třeba takový Sobotka (že toho člověka taky nesnáším a těch, které snáším je den ode dne méně), měli bychom teď asi vládu ČSSD s podporou KSČM (a lidovců, neb ti jdou do holportu s každým)...
To jsou ty paradoxy.
Jirkovi ZDAR!
torinese
Když už jste "vyhvězdičkovali" ***, tak to udělejte i s dobytkem. Ale já jenom citovala velkého politika.
torinese
Alespoň bude sranda - i když - možná ne taková jako s Vlčkem předsedajícím poslanecké sněmovně. Ale obveselení se dočkáme určitě od toho veterináře , co teď povede lidovce a zatočí se všemi ***mi a dobytky. Jeho prudký intelekt je vskutku odzbrojující.
vonrammstein
před posledníma volbama to taky měli socani jistý
Štěch je ovšem tragédie. Jestli ještě nebyl racionální důvod zrušit senát, tak právě nastal.
von.rammstein
může ODS poděkovat krátkozrakosti své pražské organizace
vonrammstein
Tvoje krátkozrakost bude zakrátko proměněna v definitivní, trvalou slepotu. Budeš muset svoje inkoherentní blití někomu diktovat.