Komentáře

Zpět na článek

Všichni Haškovi prezidenti. ČSSD děsí jmény svých kandidátů na hlavu státu

16 komentářů

janskalsky
Pan Holec má výjimečně pravdu. Zvlášť Škromach by byla opravdu trapná figurka. Jenže článek má vzhledem Holcově pravicové zaťatosti jednu základní chybu: zapomněl dodat, že stejně trapní a směšní jsou oba kandidáti pravice! Přemysl Sobotka je naprosto průměrný politik, která nezplodí jedinou rozumnou myšlenku a Schwarzenberg je dokonce trapnější než Škromach! Spavý a pomalu senilnějící dědeček, který prská a šišlá svou archaickou češtinou naprosté bláboly proložené sem tam vulgarismem nebo košilatou historkou. Navíc jako JEDINÝ z uvedených kandidátů se v mládí marně snažil získat vzdělání. Po osmi letech studia práv a dle Wikipedie i lesnictví to vzdal, pravděpodobně to bylo nad jeho síly. Buď nedostatek IQ nebo píle.
Takže třeba pan profesor Švejnar, i když můj kandidát to není, ční nad všemi uvedenými jako skála....
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
2592
soudíme, že je to jenom finta od Haška, aby posléze mohl nabídnout sám sebe. A národ mu potom dá přednost, před tou zprvu nabídnutou katastrofou.
marast
Millí socani, tak s takovou nabídkou nepotřebujete opozici, pohřbíte se sami. Děkujeme
karel2303
No je to akorát pro Mudr. Chocholouška.
samael
nejmíň vadí Onderka,není to sice můj šálek kávy,ale ve srovnání s ožralcem a komunistickým hlupákem Škromachem nebo dokonce s tím příšerným Zaorálkem mi připadá jako menší zlo.Ale Hašek nějak ve svých úvahách vynechal Jyrku,nejspíš už ho jeho bývalí kumpáni odepsali.
jakodl
ježíš­marjá­kris­tabo­hahim­lher­gottos­meto­dopa­cova­li
jakodl
má tam bejt dopracovali, přes slzy jsem neviděl na klávesnici
von.rammstein
aha, takhle to tedy je
vonrammstein
von.rammstein: Drž hubu, synu *** a paviána.