Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
malachi
0
Dneska jsem si koupil dosud svůj oblíbený časopis Reflex a nestačil jsem se divit. Již dříve jsem si všiml, že do VV bezdůvodně útočíte, ale to co jsem se dočetl v reportáži z konference strany, to je opravdu hnůj. Rytmus života se může jít zahrabat. Bulvár podporovat rozhodně nebudu, takže tohle byl poslední Reflex, který jsem si koupil.
paolo4444
Zajímalo by mě pane Holče, kolik stojí koupit si takový článek v reflexu. Nebo to byl úkol na poradě od šéfa? Chce to silný žaludek - takovým tendenčním článkem se veřejně přiznat k tomu, že jsem vlastně jenom ***.
fakov
Máte v redakci expertku na Johna, která ho zná opravdu (myslím) mnohem lépe než p. Holec, do všech detailů... Proč o něm někdy něco nenapíše?
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kurbet
Již dlouho jsem do RX nepsal,ale "vyplůdek" p.Holce,který si říká novinář, mne zcela zaskočil.Vážený autore Holče jak jsem z vašeho článku pochopil,tak horší než John mohl být tak snad jen Husák a Gottwald a ještě Hitler.Velmi se divím vedení Reflexu,že takovou novinářskou žumpu(Holce) ještě neposlal do p..... ,už v zájmu pudu sebezáchovy.Budu zvažovat otevírání RX na netu,pokud tam taková osoba bude "publikovat".Škoda.
marast
No známí na té konferenci byli a poznali pana Holce podle fotky tady v Reflexu (dokonce měl stejný tričko). Už už toasi vypadalo, že se zněj stal novinář, ale pak si tady přečtu takovou žumpu, co s novinařinou nemá nic společnýho. Mimochodem, četll jsem, že Reflexu klesá prodejnost až o 50 procent. Nechcete z toho vyvodit důsledky a prokázat službu všem kvalitním novinářům, pane Holec?
Tedy pana holce osobně neznám, každopádně asi bych to ani nechtěl. Když jsem si přečetl tento komentář, tak jse¨m si fakt říkal, jak takoví lidé mohou psát seriźní žurnalistiku. Protože přestože je to komentář, tak v mnohým případech spíš připomíná nějaký ubohý pokec nad pivem v hospodě. Taky se nedivím, že jim klesá prodejnost.
museman
Pane Holec, to snad není možné! Napsat takové hlouposti, já se až stydím za to, že jsem dříve reflex kupoval Skupina novinářů, kteří hážou špínu za každou cenu a na kohokoli, kdo se jim jednoduše nelíbí, to je profesionální přístup? Aneb příběh o tom, jak se z celkem uznávaného a trendového časopisu stal bulvární plátek pochybné kvality, gratuluju!