Fotogalerie

Zpět na článek

Na věčné časy: Sovětský svaz na stránkách nejúspěšnějšího propagandistického časopisu

10 komentářů

našinec
Tehdy se vlajky SSSR vyvěšovaly jen při významných bolševických událostech, ukrajinské tu zřejmě budou již viset na věčné časy.
Marcela Skálová
@našinec Čím vás ohrožují?
epr3
No, EU je dnes ve stejné situaci, jako byl Sovětský svaz na prahu roku 1990 - těsně před zhroucením. A vedou k tomu nepřekvapivě naprosto stejné důvody. Odtrženost od reality nejvyšších kormidelníků, korunovaná u EU ještě jejich technickou nevzdělaností až debilitou, a pak to, co provázelo i RVHP. Dotace, transfery výrob tam, kde nebyla žádná tradice.
EU dnes předvádí to samé, jen jinak pojmenovanou a jinou barvou natřenou totalitu, korunovanou naprostým neználkovstvím lidí v jejím čele.
Jednou se jí budou lidé posmívat právem úplně stejně, jako dnes Sovětskému svazu.
Petr Minář
@epr3 EU také vydává hovadský časopis plný lží? Ty jsi se tehdy také veřejně posmíval CCCP jako už dnes se posmíváš EU? Jako estébácký provokatér? Napiš něco o tom!
epr3
@Petr Minář Co takové Politico? To je časopis vydávaný EU plný hovadských lží.
A Minářu, lépe čti. Píšu o roku 1990 a to se už všichni lidé posmívali čemu chtěli, víš ty přesvědčenej vole?
Petr Minář
@epr3 Já se ptám, nevole, jak jsi se ty osobně veřejně posmíval CCCP v době jeho vlády u nás jako se hovadsky posmíváš dnes, za vlády totality EU, veřejně právě této EU. Chápu, že pro hlavy, jako máš na krku ty, je otázka ovšem moc složitá.
epr3
@Petr Minář Protože jsem tu dobu zažil, tak ti mohu říct, že se posmíval skoro každý, včetně mě, ale musel sis dávat pozor na různé Mináře, kteří to žrali až do úplného konce, před těmi se neposmíval nikdo, protože popotahování kvůli takové blbosti neměl zapotřebí.
Jo, a taky ještě nebyl internet, a do novin mohli psát jen vyvolení a prověření, tam taky vysmívání nepřipadalo v úvahu.
Miroslav Rys
@epr3 Tak vypadni do Ruska, vohnoute. Když tak trpíš v EU. Být to na mně, rychle bych ti pomohl. Klackem 😸👻
emaico@...
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Petr Minář
@emaico@... Čest jeho památce!