Komentáře

Zpět na článek

Petr Nečas: Špína pana čistého

11 komentářů

jakodl
prvních 5 míst obsadil Nečas
sendyman
Média řešej korupci ve vládě a Nečas je premér, je na tom něco divnýho?
jakodl
víš co, ty šmoulo, protože nečas jede ve všech šmelinách, pokud ne, je úplnej idiot, podle mě nikdo tak blbej nemůže bejt, okolo něj je jeden tunel vedle druhýho a von nic neví, ale nakonec i to je možný asi budete mít oba dutomodrou hlavu
strassidlo
qweqwe
Do nich Petře, po soudružsku, hezky zpříma. Ať poznají pěst a spravedlivý hněv dělnické třídy.
strassidlo
jakodl
tak se měl jmenovat článek
pismenacislice
Kdo ví, jak to všechno bylo. V souvislosti s tímto si vzpomínám na kauzu "Budišov" - a na to, jak pan Kroupa vyrobil reportáž, ve které záběry ze skryté kamery měly přesvědčit celý národ o tom, že starosta Budišova je velký hajzl, který mám pod palcem úředníky na MMR, a že architekt Říčar je hrdina, který chtěl odhalit korupci. A uběhla nějaká doba - a ukázalo se, že starosta Péťa byl jen vesnický žvanil, který chtěl dělat ramena, jak má vliné konexe - ale "hrdinný" Říčař byl vlastně tím, kdo byl do korupce opravdu namočený. Nedivil bych se, kdyby to u tohoto bylo podobné.
jakodl
nečas už je tak namyšlenej, nedotknutelnej, že snad je přesvědčenej, že jejich mafiánský financování strany je v pořádku, pro mě je křivej, podrazáckej, slizkej, prolhanej, nepoctivej arogantní, asociální, absolutně neakceptovatelnej politik. nebo je úplně hloupej. střízlivě se opravdu hodi tak na předsedu SSM
hairy
...bude hůř