Archív
orangutanes
0
já v tom sice velkej rozdíl teda neslyším.a patosu tam teda je.a hlavně.proč by se nemohlo to i ono na vánoce hrát??? tak to páni inteligenti zabalte a jedte do afriky poslouchat etno...a máte pokoj ne?????
Přejít do diskuze
hedlik
není divné psát o tom co mám rád...divné je psát neustále o tom co nemám rád...pane...a vnucovat ostatním svůj názor za používání vulgarismů ... lidé jako Sufjan Stevens neprudukují "sr.čky"...pane...
to ,že se zrovinka vám netrefuje do noty jedním ze svých XY songů bych mu neměl přiliš za zlé...nebo snad ano? že vám stojí za to se zde takhle "projevovat"...
p.s. mě to napřiklad uvedený vánoční "remake" a následný "cool" klip také nelíbí...ale koho to zajímá,že?!...natož abych o tom psal na internetu...
to ,že se zrovinka vám netrefuje do noty jedním ze svých XY songů bych mu neměl přiliš za zlé...nebo snad ano? že vám stojí za to se zde takhle "projevovat"...
p.s. mě to napřiklad uvedený vánoční "remake" a následný "cool" klip také nelíbí...ale koho to zajímá,že?!...natož abych o tom psal na internetu...
samael
o nic lepší než Ledecký a Gott.Vždycky si říkám,jestli jsem divný já nebo intelektuálové,kteří vychvalují tyhle sr.čky.