Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta se zamiloval. Do Václava Klause. Odhlasují to véčka?

29 komentářů

honza_vyzvak
De vidět, s kym mívá v politice čest když Klause označí za nejchytřejšího a nejschopnějšího politika v zemi.
darda
Tak ten náš president dostává vysvědčení od Bárty. Stát se to mě vyrazili by mě z domova.
hedlik
mluvíte mi z duše,pane
hedlik
reakce na uživatele makataman,nikoliv na článek V.B.
betanovakova
není divu, že prodejnost vaše plátku rapidně klesá - není důvod si to kupovat
zdislava
Jiná věc je, že se nemusí líbit všem. A že se už vůbec líbit nemůže Klausovým patolízalům, kteří jsou bez sebe, když si z jejich vůdce někdo dělá legrácky (jinak už se k němu přistupovat nedá), je nabíledni.
Pane Bucherte,
edgar
slovo zcestí, to není špatné. a že ten plátek pořáde čtete? paroubek má přece svoje stránky, tam si lze počíst.
makataman
Adrenalinová reakce? Zdá se, že jste skvělý zábavník. Jen jsem Vás taktně upozornil, že metat idioty kvůli gramatice a sám mít v této oblasti mezery je přinejmenším nešťastné. Nehledě k faktu, že kdokoliv z těchto lidí může být dysgrafik, čímž se pro kohokoliv, kdo tuto možnost bere v potaz, stáváte rázem ***m Vy, a to krajně nesmiřitelným, startujícím po čemkoliv. Mně osobně je to fuk, tohle je pouze Váš boj.
K tématu... nejsem si tak docela jistý, zda se dá hovořit o tématu. V.B. aka Velký Bulvár se pokouší o napodobení jízlivosti p. Holce, ale je pořád trapnější a trapnější. Což mi za komentář nestojí. Až napíše monsieur Buchert něco věcného, třeba se z mé strany dočká i komentáře.
Palopetro
Jak vidí mé oko,tak jste příznivcem archaického výraziva.Ostatně já také.Koktat ve slově pěkný mě však nedonutí žádný jazykozpytný axiom.A k těm idiotům mám celkem ustálený životní názor,který jde napříč mým životem.To je zaslepená víra bez vlastního rozumu.Z takové se rodí nenávist jdoucí za hranici mého chápání.A to je i případ zdejších milovníků VK.Hezké svátky..
jiriydolezalostny
co když si dovolim napsat, že si myslim o VK, VB i VB, že jsou to všechno pěkný­....­....­....­...