Archív

Zpět na článek

Vánoce s ČT: Waterboarding za vlastní peníze

20 komentářů

orangutanes
pane supe­rinte­lektu­ále,­který kritizujete naprosto všechno co na vánoce dávají kde můžou.kdybyste o všem tak moc nepřemýšlel a trošku se uvolnil,mohl jste možná mít i ty děti a koukat s nimi na pohádky....ona totiž přemýšlivost není vše.­...o­lééé­éééé­é..za­se jedna kritika z lidu,co?????
Palopetro
A sem lezete proč?Abyste otravoval ostatní a nebo Vám je po tištěném Reflexu smutno...
Palopetro
No ale Šimůnek,mě nerozčiluje žádná česká televize,protože se na ni takřka nedívám.Pouze nerad platím něco, co se chová ,také za moje peníze,nadmíru rozmařile a to je případ ČT.O kamaších píše roztomile v článku Holec a tak jsem to pouze zmínil a je mi zhola fuck jestli to jede na Nově.Primě nebo ČT.A kdybyste měl něco kloudného na práci,tak by Vás nerozčilovalo,že š leží těsně vedle č a tudíž mohlo v přítmí u klábosnice dojít k pouhému překlepu.
A jedním z důvodů proč se na české televize nedívám je ona připitomělá reklama,která patrně vadí i Vám,TAK PŘEJI K NOVÉMU ROKU HLAVNĚ KLÍDEK.
darda
bychom si měli zapamatovat, že Československá / Česká televize nikdy nic nevyrobila v první řadě pro diváky. To, co vidíme na obrazovkách, je vedlejší produkt činnosti provozované za účelem zcela jiným. Že ale bude placení výpalného bolševikům z Kavek tzv. demokratickým parlamentem uzákoněno a pod hrozbou ztráty třeba i veškerého majetku biřici vymáháno... to bych tedy bejval nikdy ani ve snu nebejval. Je přesto zvláštní, že z televize je tak mnoho lidí s nervama v latrině, ale třeba rádio o nic méně blbé nikoho neznervozňuje. Anebo to nikomu nestojí za spisování nářků. Vezměte si třeba papírové a jíné noviny. Nebo časopisy. To se vám prakticky ani nevyplatí tu kudlu zavírat. Tak pf 2011.
simunek
Ale, ale! To jste Vy, ta velká část národa? Já, zase jiná velká část národa, si myslím, že totálně k ničemu jste Vy. Půjdete se proto tedy oběsit?
simunek
Ale kdo chtěl "čučet" na Trávníčkovy kamače (správně se ale píše kamaše), musel i letos čučet na Novu. Nemáte ty televize nějak popletené? Nerozčiluje ona Vás nakonec i těmi Vašimi kamačemi Nova? To bych Vám potom rozuměl. Mně také vadí že je kvůli Nově Ariel třikrát dražší než by stál normálně. Ale blýská se na lepší časy. Už jsem na trhu viděl výrobek, který měl na sobě napsáno "Neinzerujeme na TV Nova".
simunek
Souhlasím s Vámi. Autor článku se dáví jakousi nenávistí. Vezměte jen kolik vyjmenoval žánrů, které Česká televize o Vánocích dávala a všechny do jednoho je odsoudil. Zajímalo by mě co by tedy Česká televize měla vysílat, aby byl autor spokojen. Pravděpodobně oslavný dokument o něm samém. Navíc Trávníček v kamaších byl opět "tahákem" TV Nova. Ani to si autor neobtěžoval zjistit. Takovéhle články jsou přesně důvodem, proč jsem Reflex přestal už dávno kupovat.
simunek
Poněkud tematicky mimo.
samael
jinak by totiž nemohl být ředitelem veřejnoprávní televize bývalý komunista,který v jakémsi obskurním bolševickém plátku oslavoval své spolusoudruhy a jehož pravou rukou v ČT byl bývalý milicionář.
sudetenwolf
Za Montreal Canadiens. Vydělávat si hokejem není legální práce?